Zari
ohodnotit

Poslední noc [Video]

Against the Dark

Další název:
Proti temnote (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
90 minut
„Kdo se dožije rána?“
Popis / Obsah / Info k filmu Poslední noc
Planetu Zemi napadl virus, který nakažené lidi mění na mutanty podobné upírům, toužící po krvi a lidském mase. Svět se snaží dostat pod kontrolu armáda, která organizuje plošné nálety v místech, kde se mutanti ukrývají. I velitel "lovců" Steven Seagal ví, že jediným lékem na záchranu planety je smrt mutantů a izolace dosud nenakažených lidí. Se speciální vojenskou jednotkou proto vyráží na krvavou misi, jejímž cílem jsou krvežízniví upíři. Jenže nálet bombardérů se nezadržitelně blíží...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Poslední noc
Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám.


Autor: videofil

Popis / Obsah / Info k filmu Poslední noc
Tagart (Steven Seagal) vede speciální policejní jednotku složenou z bývalých členů sebeobrany na krvavou misi, jejímž hlavním terčem jsou upíři. Země právě prodělala apokalypsu, během níž ji krvežízniví upíři vysáli do poslední kapky. Několik zbývajících přeživších je chyceno v pasti nakažené nemocnice. Jejich poslední nadějí je Tagart, kterému je jasné, že zachránit je může pouze upíří smrt. Právě teď nastal čas se upírům postavit. V sázce není nic menšího, než záchrana zbytku lidského rodu.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dukhtar

Dukhtar
Dukhtar

Naposled navštívené:
Dukhtar

Dukhtar
Dukhtar