Zari
ohodnotit

Poslední mstitel

The Final Alliance

Další název:
Poslední svazek; Tygří muž
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
90 minut
„Příběh muže, který se vrací do svého rodného města pomstít smrt rodičů.“
Popis / Obsah / Info k filmu Poslední mstitel
Válečný veterán Will Colton se po letech vrací do rodného městečka Cold Crest v Texasu, terorizovaného motorkářským gangem, který před lety zabil jeho rodinu. Usadí se na zpustlé farmě svých rodičů, osází okolí minami a s místní hokynářkou Carrie a svou věrnou pumou Felixem vyhlásí gangsterům v čele s albínským zabijákem Ghostem a zkorumpovaným šerifem Whistlerem krvavou válku.

Zdroj: AMC Networks International


Popis / Obsah / Info k filmu Poslední mstitel
Zločinný Ghost (John Saxon) se svými kumpány před lety zastřelil rodiče Willa Coltona (David Hasselhoff). Will, který tajně unikl, přísahal vrahům pomstu. Nyní se vrací do rodného města, v němž vládne strach a hrůza. Město ovládá gang motorkářů a všechny bezohledně terorizuje. Brzy zjistí, že i šerif (Bo Hopkins) je zapleten do Ghostových obchodů se zbraněmi a drogami. Neohrožený Will se svou pumou a s půvabnou majitelkou supermarketu Carrie (Jeanie Moore) zahájí boj proti zločincům…
Akční drama natočil v Texasu režisér Mario DiLeo.

Autor/Zdroj: Popis
televizní program


Popis / Obsah / Info k filmu Poslední mstitel
Zločinec Ghost a jeho kumpáni zavraždili před lety rodiče Willa Coltona. Willovi se tehdy podařilo uprchnout a nyní se vrací do svého rodného města, kde mezitím zavládl strach, aby se pomstil. Brzy zjistí, že do Ghostových obchodů se zbraněmi a drogami je zapleten také městský šerif. Will se tedy pouští do nerovného boje s Ghostem sám. Zpočátku ho podporuje pouze hezká majitelka supermarketu Carrie, ale postupně se začnou připojovat dosud zastrašení občané města. A pak nastává okamžik konečného zúčtování.

Autor/Zdroj: /Popis


reklamní materiály distributora

Autor/Zdroj: /Zdroj


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama