ohodnotit

Poslední dny Frankieho Flye

The Last Days of Frankie The Fly

Rok:
1996
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Poslední dny Frankieho Flye

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2011
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.10.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2012
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2009
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.11.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52172minih52172Pan Dupont (1975) 
Dupont Lajoie n
minih4922minih4922Candyman (1992) 
Candyman n
minih160264minih160264Rockový zabiják (2017) 
Gun Shy n
minih43053minih43053Mrak (2006) 
Die Wolke n
minih8323minih8323Hledám dům holubí (1985) 
Hledám dům holubí n
minih8922minih8922China O'Brien (1988) 
China O'Brien n
minih92213minih92213Antiviral (2012) 
Antiviral n
minih59952minih59952Za zády peklo (1987) 
Debajo del mundo n
minih67843minih67843Zdravý nemocný (1979) 
Il malato immaginario n
minih46780minih46780Nebezpečný cíl (2007) 
Bangkok Dangerous n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
8   - curil
7   - Omnibus
8   - satyr
7   - Kycky
6   - red.mann
7   - oulisna
4   - Macek8

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:10 - 02:15

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Rodina je nejvíc

01:00 - 01:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:40 - 02:20

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:05 - 02:00

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.36/0.328