reklama
 
ohodnotit

Poslední dny Frankieho Flye

The Last Days of Frankie The Fly

Rok:
1996
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Poslední dny Frankieho Flye

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2011
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.10.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2009
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2016
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.11.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56811minih56811Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010) 
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader n
minih28958minih28958Lovec démonů (2001) 
Frailty n
minih41916minih41916Nemocnice Chicago Hope (1994) [TV seriál] 
Chicago Hope n
minih8008minih8008Guy de Maupassant (1982) 
Guy de Maupassant n
minih24642minih24642Pytláci (1981) 
Pytláci n
minih34439minih34439Toman a lesní panna (1977) 
Toman a lesní panna n
minih43425minih43425Samotář Jim (2005) 
Lonesome Jim n
minih32670minih32670Oceánova jedenáctka (1960) 
Ocean's Eleven n
minih28978minih28978Red Force 2 (1985) 
Huang jia shi jie n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
8   - curil
7   - Omnibus
8   - satyr
7   - Kycky
7   - oulisna
6   - red.mann
4   - Macek8
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275829
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Baron Prášil (1961)

URČITĚ PODÍVAT

Baron Prášil
1. přínos filmu pro diváka:   film přináší výlet na   křídlech fantazie,   nejlepší zpracování   příběhů Barona   Prášila
2. přínos filmu více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.351/0.314