reklama
 
ohodnotit

Poslední americký hrdina

The Last American Hero

Další název:
Hard Driver
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
93 minut
„Elroy Jackson junior má v životě jedinou vášeň, a to automobilové závody. O vítězství se dokáže tvrdě a nevybíravě porvat.“

Celkové hodnocení filmu Poslední americký hrdina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.7.2011
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.3.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2011
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2018
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28592minih28592Drsňák Dudley (1999) 
Dudley Do-Right n
minih112519minih112519Tajná cesta (2006) 
Viaggio segreto n
minih25472minih25472Píseň pro nevěstu (1998) 
The Wedding Singer n
minih9689minih9689Jízda (1994) 
Jízda n
minih148465minih148465Škrtič z Martfü (2016) 
A martfüi rém n
minih18134minih18134Rudé horko (1988) 
Red Heat n
minih41381minih41381Sex ve městě (2008) 
Sex and the City n
minih27419minih27419Omega Doom (1996) 
Omega Doom n
minih19551minih19551Srdečné pozdravy z Ruska (1963) 
From Russia With Love n
minih20582minih20582Tandem (1987) 
Tandem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (9)
8   - curil
5   - Serpentina
4   - Phreaker
10 - dederon
8   - oulisna
7   - MysteryIll
6   - rosta12
6   - wrangler
6   - Tominko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634092
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.254/0.214