ohodnotit

Poslední americký hrdina

The Last American Hero

Další název:
Hard Driver
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
93 minut
„Elroy Jackson junior má v životě jedinou vášeň, a to automobilové závody. O vítězství se dokáže tvrdě a nevybíravě porvat.“

Celkové hodnocení filmu Poslední americký hrdina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.7.2011
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.3.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2011
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2018
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76497minih76497Scooby-Doo a samurajův meč (2009) 
Scooby-Doo and the Samurai Sword n
minih43513minih43513Buddy - hvězda baseballu (2002) 
Air Bud: Seventh Inning Fetch n
minih14595minih14595O velkou cenu (1944) 
National Velvet n
minih40872minih40872Poslední křížová výprava II (1970) 
Mihai Viteazul - Unirea n
minih73200minih73200Génesis (1998) 
Génesis n
minih27950minih27950Stopy vraha (2000) 
Mercy n
minih47910minih47910Soukromé pasti (2008) [TV cyklus] 
Soukromé pasti n
minih23295minih23295Windigo (1994) 
Windigo n
minih15494minih15494Pasiáns (1977) 
Pasiáns n
minih113870minih113870Život mě zabíjí (2002) 
Vivre me tue n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (9)
8   - curil
5   - Serpentina
4   - Phreaker
10 - dederon
7   - MysteryIll
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - wrangler
6   - Tominko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279972
Obsahů a biografií: 141636

Poslední komentáře

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Škola otců (1957)

Škola otců
Velmi dobrý film, který   však do průměru sráží   nedokončené drobné   kapitolky. Například já   bych rád viděl, jak   kultivovaný kantor více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.265/0.23