Zari
ohodnotit

Posedlá

Obsessed

Další název:
Oh No She Didn't / Posadnutá (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
23.7.2009
„Jeden muž, dvě ženy. Jedna je jeho žena, druhá by jí chtěla být a nezastaví se před ničím, aby toho dosáhla.“
Popis / Obsah / Info k filmu Posedlá
Derek je úspěšný muž, který se svou ženou Sharon a malým synem vede idylický život. Zrovna si koupili nový dům, jsou bohatí, i léta po svatbě zamilovaní. Když Derekův asistent onemocní, tak na jeho místo nastoupí jako záskok překrásná Lisa a jeho život nabere podivný obrat. Jeden špatně pochopený rozhovor na firemním večírku, kdy se Derek snažil dívku plačící kvůli příteli utěšit, má za následek, že Lisa se do něj zamiluje a sexuálně ho obtěžuje. Není jen poblázněná, je přímo posedlá a vybájí si, že s Derekem prožívá životní lásku. Lisa si začne krutě zahrávat s jeho manželstvím, kariérou i životem. A vypadá to, že se nezastaví před ničím...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Posedlá
Mladí manželé se svým synem se nastěhují do nového vysněného domu. Derek (Idris Elba) pracuje nedaleko jako ředitel velké společnosti a jeho žena Sharon (Beyoncé Knowles – Růžový panter) je zároveň jeho bývalá asistentka, která je na mateřské dovolené a stará se o jejich syna.

Derekův současný asistent onemocní a na jeho místo přiřadí mladou, krásnou a sebevědomou ženu Lisu (Ali Larter – Nezvratný osud). A zápletka začíná…

Tajné úmysly Lisy jsou získat Dereka jen pro sebe. Ten je ale se svým životem a rodinou spokojený. Jednoho dne se potkají v jídelní místnosti a Lisa začne předstírat pláč, Derekovi to nedá a pokusí se ji utišit. V tom krátkém, nevinném rozhovoru udělá Derek chybu a řekne větu, kterou sice nemyslí vážně, ale Lisa si ji tak přebere. Řekne: ,,Kdybych byl svobodný… Jste krásná, atraktivní žena, každý muž by dal nevím co, kdyby vás mohl mít.“

Lisa začne žárlit na život Sharon, na to, jakého má manžela, dítě a stane se Derekem naprosto posedlá. Posílá mu maily, vzkazy, odposlouchává jeho hovory s Sharon a informuje se na ně u svých kolegů. Na vánočním večírku, kde je Derek sám, protože Sharon je doma s dítětem, překročí veškeré hranice a pokusí se Dereka svést. Ten ale nepodlehne a odejde domů. Sharon se ho vyptává, proč je tak zvláštní, ale Derek mlčí. Pronásledování pokračuje a zhoršuje se. Derek se o problémech s Lisou nikomu nezmíní a tak způsobí problémy jen sám sobě.

Lisa odmítání neunese a pokusí se o sebevraždu. V nemocnici případ prověřuje detektiv a vše pak s pomocí Lisy vypadá, jakože jsou s Derekem milenci. Sharon Derekovi nevěří a na nějaký čas se rozchází. Po třech měsících, kdy Derek chodí jen pro syna, aby s ním trávil čas a vídal Sharon alespoň mezi dveřmi, ji pozve na večeři, kde si vše vyjasní a tak se Derek vrátí domů k rodině.

Když se oba po večeři vrátí domů, zjistí, že jejich syn není ve svém pokoji. Od slečny, která jim syna hlídala, se dozví, že je navštívila údajná Sharonina kamarádka a podle jejího popisu poznají, že to byla Lisa. Sharon volá policii a Derek si řekne, že nemusí byt daleko, běží do auta, ve kterém ale najde syna.
I přes nainstalovaný alarm a policejní hlídky se Lisa do domu opět dostane za účelem překvapit Dereka v jeho posteli. V domě ji však najde Sharon a strhne se šílená holčičí rvačka, při které Lisa zemře a život Dereka s Sharon se vrací do starých kolejí….


Autor: Pixel116

Popis / Obsah / Info k filmu Posedlá
Když se úspěšný finanční poradce Derek Charles (Idris Elba) se svou milovanou ženou Sharon (Beyonce Knowles) a malým synem Kylem stěhuje do nové čtvrti v Los Angeles, všechno se zdá být dokonalé. Pak ale do firmy nastupuje na záskok krásná Lisa (Ali Larter) a Derekův život nabírá podivný obrat. Jeden špatně pochopený rozhovor na firemním večírku má za následek, že Lisu popadá doslova posedlost a začíná si krutě zahrávat s Derekovo kariérou, Sharoniným manželstvím i samotným životem.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Posedlá
Nejen ženy se stávají obětí sexuálního a psychického obtěžování na pracovišti. Tak přesně o tom je snímek "Posedlá" režiséra Steva Shilla. Derek (Idris Elba) a jeho žena Beth (Beyoncé Knowles) prožívají spolu spokojený život. Jenže Derek má v práci kolegyni, která se ho za žádnou cenu nechce vzdát a je jím absolutně posedlá. Pokud ho pronásleduje pouze v práci dá se to ještě nějak vydržet, ale jakmile se začne vrtat i do soukromého života začínají velké problémy.


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama