reklama
 
ohodnotit

Popely

Popioly

Další název:
Popoly (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
233 minut

Celkové hodnocení filmu Popely

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2008
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2007
vrnatadavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46244minih46244Carlina píseň (1996) 
Carla's Song n
minih85590minih85590Příběh dinosaura (1993) 
We're Back: A Dinosaur's Story n
minih102747minih102747Eskil a Trinidad (2013) 
Eskil och Trinidad n
minih42149minih42149Chobotnice (1984) [TV seriál] 
La Piovra n
minih25876minih25876Vzkaz v láhvi (1999) 
Message in a Bottle n
minih21801minih21801Útěk do Mexika (1994) 
The Getaway n
minih29289minih29289Poslední hlídka (2000) 
The Last Patrol n
minih133591minih133591Zajaté srdce (2005) [TV film] 
Captive Hearts n
minih19088minih19088Smějící se policajt (1973) 
The Laghing Policeman n
minih7422minih7422Extralarge 1: Černý a bílý (1991) [TV film] 
Extralarge: Black and White n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
9   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
10 - dederon
5   - Gucia
3   - kieferr
5   - vrnatadavi
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147436
Osobností: 624923
Fotografií: 558269
Plakátů: 265244
Obsahů a biografií: 135259

Poslední komentáře

Ďáblův advokát (1997)

Ďáblův advokát

Ďáblův advokát
Dosti netradiční film ze   soudního prostředí, jehož   originalita je dána zejména   tím mysteriózním nádechem   a atmosférou, která   neustále více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Šerifská hvězda (2017) [TV seriá...

Šerifská hvězda
Desetidílná série patří k   tomu nejlepšímu, co je v   současně době na v rámci   seriálů HBO uváděno.   Nádherná kanadská příroda   a Tim Roth více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Sněženky a machři (1982)

Sněženky a machři
Film mi nikdy jako komedie   nepřišel a vlastně se mi   ani nelíbil. A nelíbí se mi   dodnes. Vtipů pomálu a   Cabadaje bych měl nepochybně   plné zuby.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Sněženky a machři po 25 letech (...

Sněženky a machři po 25 letech
Z původního filmu jsem nikdy   nijak zvlášť odvázanej   nebyl a možná proto mi   někteří spolužáci   přišli neznámí. Možná se   tak změnili, více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Severní pól: Na Vánoce otvíráme ...

Severní pól: Na Vánoce otvíráme
Začíná vánoční filmové   šílenství a příběhy z   konce roku se hrnou ze všech   stran. Pro mě premiérový   film, ale banální téma, jak   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.591/0.555