reklama
 
ohodnotit

Popel a hvězdy [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
144 minut, (2 díly; 72 + 72 minut)
„Dvoudílná hra o vzestupu a pádu Albrechta z Valdštejna.“

Celkové hodnocení filmu Popel a hvězdy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2008
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2012
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.9.2014
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2008
Divizna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4574minih4574Brány noci (1947) 
Les portes de la nuit n
minih107808minih107808Takoví jsme (2013) 
We Are What We Are n
minih45857minih45857Maska (1985) 
Mask n
minih120226minih120226Android Cop (2014) 
Android Cop n
minih24613minih24613První a poslední (1959) 
n
minih124935minih124935La liceale nella classe dei ripetenti (1978) 
La liceale nella classe dei ripetenti n
minih104847minih104847Zadarské memento (1984) 
Zadarski memento n
minih29728minih29728Jsem uprchlý galejník (1932) 
I Am a Fugitive from a Chain Gang n
minih95741minih95741Vánoce s velkým V (2011) 
Christmas with a Capital C n
minih86173minih86173Croodsovi (2013) 
The Croods n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
7   - curil
7   - hvezdyn
6   - Serpentina
6   - extremek.c
6   - mrakoslap
9   - Alex.Denim
5   - Kloby
8   - Divizna
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144972
Osobností: 617215
Fotografií: 542386
Plakátů: 259657
Obsahů a biografií: 132784

Poslední komentáře

Temný případ (2014) [TV seriál]

Moc zajímavej seriál

Temný případ
No rozhodně musím říct,   že tenhle seriál je hodně   hodně zajímavej. Zatím jsem   tedy viděl jen první řadu   ale je hodně těžké tento   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Malý pitaval z velkého města (19...

Malý pitaval z velkého města
Pravé nefalšované retro!   Kam se hrabou Vyprávěj nebo   Svět pod hlavou, které jen   napodobují. Zde je vše, jak   bylo na začátku osmdesátek: více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zloději zelených koní (2016)

Zloději zelených koní
Zklamání. Nevšední   prostředí nezachránilo   příběh postavený na   banální zápletce, podané   velmi nevěrohodně. Nevím,   jaká je kniha Jiřího   Hájíčka, ale   předpokládám, že tak   slabá snad nebude.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějnice (2008) [TV epizoda]

Čarodějnice
Trošku dobrodružství, jen   se to trochu zvrtne. Jak   někdo pohrdne obyčejným   klukem a začne kobru lochtat   bosou nohou....Když pominu   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Nejistá sezóna (1987)

Nejistá sezóna
Fenomén Cimrmanů v době   největší slávy, hrátky s   češtinou, jinotaje, vtipné   glosy, ozvláštněno   ukázkami z cimrmanovek a víc   není třeba ani naznačovat.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.594/0.551