Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Pomsta mravenců
V asijské vesnici Ban Tao se náhle objeví obrovské množství agresivních mravenců, kteří útočí na vše, co se jim postaví do cesty. Právě napadli mladou domorodku s maličkým dítětem...Entomoložka Claire Duboisová v televizi vysvětluje chování mravenců a zdá se, že jim přisuzuje jakousi inteligenci. S tím ale nesouhlasí její známý doktor Horys Lenert zvaný Len. Není se co divit, je pověřen ve spolupráci s armádou ohroženou oblast evakuovat a mravence zničit. Dělá to už léta a disponuje speciálním postřikem, který všechnu druhy mravenců spolehlivě zabíjí.První vlna hubení nebezpečného hmyzu je úspěšná a prezident velmi spokojený. Dorazí však zpráva, že se mravenci objevili znovu. Velitel armádní jednotky Cortez a jeden z jeho mužů se navíc stali svědky podivného jevu: Mravenci vytvořili jakési organizované řetězce a zaútočili na ně z větví stromů. Jeden se Billovi dostal pod ochranný oblek a uchem mu vnikl do těla. Od té doby se Bill chová velmi podivně...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pomsta mravenců
Film se odehrává na asijském ostrově, ve vesnici Bian Lao se najednou objeví velké množství mravenců. Obyvatelé prchají, protože mravenci zabíjí všechno živé. V televizi vystoupí známá entomoložka Claire Duboisová, která tvrdí, že mravenci disponují určitou inteligencí. Proti ní se se svým tvrzením postaví doktor Horyst Lenert, který spolupracuje s armádou a na žádost asijské vlády se vydá na ostrov, aby populaci mravenců zničil. Má své zkušenosti a se svou skupinou již mnohokrát pomohl v podobných problémech.

Na ostrově proběhne první vlna hubení mravenců chemickým postřikem. Vláda asijského státu je spokojená, bohužel přijdou další zprávy, že další populace mravenců na ostrově je několikanásobně větší a znovu útočí. Postupným sledováním společenstva je zjištěno, že mravenci vytvořili společenské řetězce. Zahyne velitel armádní jednotky Cortéz, kterému nepomohou ani laserové zbraně. Len a Claire se dostanou do zajetí společenství a jsou vyslání zpět k jednání, ve kterém si mravenci, kteří již komunikují s lidmi pomocí biologického počítače, stanoví jedinou podmínku: zanechat celý ostrov pro jejich užívání.

Když Len a Claire tlumočí jejich požadavek asijské vládě, jsou tvrdě odmítnuti. Takže v závěru filmu se vrátí do jeskyně, kde je centrální biologický počítač a sdělí rozhodnutí společenství, do všeho se zapojí derazitátor Bill, který zničí výbuchem biologické bomby mravence.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Pomsta mravenců
Len Horace je entomolog, který byl vyhozen za poněkud radikální názory. Díky tomu si založil svou vlastní firmu na likvidaci hmyzu. V tu chvíli se zrovna v Asii šíleně přemonožily mravenci. Lenc tedy příjímá nelehklý úkol a pouští se do boje. Tak jednoduché to však nebude. Mravenců je totiž opravdu velký počet a navíc jsou šíleně krvalační což se ukáže při útoku na horníky. Vyhraje Lenc a porazí krvalačné bestie?


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama