Zari
ohodnotit

Poloprofesionál

Semi-pro

Rok:
2008
Délka:
94 minut
„Vtipy a míč dopadají "skoro" vždy přesně.“
Popis / Obsah / Info k filmu Poloprofesionál
Will Ferrell tentokrát vyzul brusle, svlékl ze sebe přiléhavý bruslařský obleček a navlékl šortky a basketbalový dres. V tomto filmu si zahraje Jackieho Moona, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy a nyní chce naplnit svůj dávný sen a trénovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - není ledajaký tým, skládá se totiž z bandy zoufalců, magorů a pošuků, kteří basketbalový míč viděli snad jen v novinách. Jackie jako správný majitel neváha a přivede do týmu bývalého hráče NBA Monixe a slíbí všem, že je dostane do NBA. A je odhodlaný svůj slib splnit za jakýchkoli okolností...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Poloprofesionál
Will Ferrell (Ledově ostří), Woody Harrelson (Tahle země není pro starý) a
André Benjamin (Čtyři bratři) se svým typickým humorem v bláznivé funky komedii plné akce.
Rok 1976. Co je víc sexy než Jackie Moon (Ferrell)? Snad jen jeho úžasná kariéra. Majitel, trenér a hlavní hvězda basketbalového týmu Flint Tropics v jedné osobě. A také svůdný hlas za hitovým singlem „Love Me Sexy“. Jenže v lize dochází ke změnám, které ohrožují existenci Tropics. Jackie přísahá, že svůj tým zachrání a dovede ke slávě v příběhu plném hysterické legrace, kde vtipy a míč dopadají (skoro) vždy přesně.
Zajímavost: Na konci roku 2003 do kin přišla vánoční pohádka Elf, která v kinech vydělala ohromných 173 milionů a Ferrell se stal v USA (a nejenom tam) skutečnou hvězdou. Jeho následující snímek, vynikající komedie Zprávař pak v kinech vydělala 85 milionů a potvrdila jeho komerční potenciál.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama