reklama
 
ohodnotit

Pole lásky

Love Field

Další název:
Osudový omyl
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Pole lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2015
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36697minih36697Spider-Man 2 (2004) 
Spider-Man 2 n
minih17704minih17704Rána deštníkem (1980) 
Le coup du parapluie n
minih148188minih148188Někdo je v lednici (2015) 
Who's in the Fridge? n
minih39312minih39312To nejlepší z Vladimíra Menšíka (2005) [DVD] 
To nejlepší z Vladimíra Menšíka n
minih64400minih64400Orel Deváté legie (2010) 
The Eagle n
minih31232minih31232Monte Walsh (1970) 
Monte Walsh n
minih39347minih39347Anatomie pekla (2003) 
Anatomie de l’enfer n
minih149308minih149308Klony (2015) 
Clones n
minih62904minih62904Smrt v očích kočky (1973) 
La morte negli occhi del gatto n
minih8938minih8938Chladná ocel (1987) 
Cold Steel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - curil
7   - Serpentina
7   - satyr
8   - xebece
7   - MysteryIll
8   - Zdenek13
7   - Zelisko

TV Program

ČT1 - Atentát na ministerského předs...

20:00 - 21:10

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlastenecká válka: Stali...

20:00 - 21:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:30

14 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

19 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143427
Osobností: 612433
Fotografií: 536191
Plakátů: 256776
Obsahů a biografií: 131590

Poslední komentáře

Ordinace v růžové zahradě (2005)...

Ordinace v růžové zahradě

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě   je bomba film. První sérii   jsem moc nechápala, ale na   druhou se dívám moc ráda a   velmi mě baví

Autor: zuzinek | Hodnocení: 10 / 10

Stíny minulosti (2006) [Video]

Stíny minulosti
Kecání a časté chození od   ničeho k ničemu. První   lepší ukázka boje, žel   vlastně jediného mimo   střelby, po čtyřiceti   minutách. Je to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V paprscích slunce (2015) [DCP]

O slzách Zin-Mi

V paprscích slunce
Film má i „českou   stopu“, produkčně se kolem   něj motaly známé firmy   provocateurů – Vít   Corleone Klusák a Phil   Marlowe Remunda. Jde o více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Billy Elliot - muzikál (2014)

Billy Elliot - muzikál
S komentářem Jarda flr   nesouhlasím. Film z roku 2000   jako takový mě nijak   zvlášť nezaujal. Moje   hodnocení "9" je z důvodu,   že jak více >

Autor: New | Hodnocení: 9 / 10

Zkouškové období (1990)

Zkouškové období
No, je vidět, že „už se   mohlo“. Nahoty je tu dost. A   bohužel i propagační omluva   pěti procent. Nakonec se to   celé nějak zhoupne do   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.423/0.386