reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pole lásky

Love Field

Další název:
Osudový omyl
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Pole lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2015
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih146689minih146689Dopis Bohu (2014) 
Letter to God n
minih85507minih85507Co je větší, to je hezčí (2012) 
Mince alors! n
minih66121minih66121Když chlap zešílí (1983) 
Going Berserk n
minih53248minih53248Boží zásah (2009) 
Act of God n
minih24620minih24620Otec ma zderie tak či tak (1980) 
n
minih103327minih103327Bílá horečka (2013) 
Ambushed n
minih58640minih58640Bratr Paleček (1989) [TV inscenace] 
Bratr Paleček n
minih50692minih50692Tajemný mnich (1965) 
Der Unheimliche Mönch n
minih5605minih5605Čest a sláva (1993) 
Zong heng tian xia n
minih75327minih75327Společnice v lásce (2011) 
Nessuno mi può giudicare n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - curil
7   - Serpentina
7   - satyr
8   - xebece
7   - MysteryIll
8   - Zdenek13
7   - Zelisko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.561/0.54