reklama
 
ohodnotit

Pole lásky

Love Field

Další název:
Osudový omyl
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Pole lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2015
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56080minih56080Báječná léta bez opony (2009) [TV cyklus] 
Báječná léta bez opony n
minih18499minih18499Sbohem, lásko (1995) 
Bye Bye Love n
minih134430minih134430Mládí (2015) 
La giovinezza n
minih58418minih58418Hloubka duše (2008) 
The Human Contract n
minih76272minih76272Okruh (2008) [TV film] 
The Circuit n
minih31858minih31858Oči z ložnice (1993) [TV film] 
A Kiss to Die For n
minih2427minih2427A co když je to láska? (1994) [TV film] 
This Can't Be Love n
minih48379minih48379Nouzový východ (2008) 
Revolutionary Road n
minih16598minih16598Poslední propadne peklu (1982) 
Poslední propadne peklu n
minih111935minih111935A dost! (2013) 
Enough Said n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 % (7)
7   - curil
7   - Serpentina
7   - satyr
8   - xebece
7   - MysteryIll
8   - Zdenek13
7   - Zelisko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152392
Osobností: 636565
Fotografií: 578637
Plakátů: 275696
Obsahů a biografií: 139854

Poslední komentáře

Big Ben: Vídeňská krev (2007) [T...

Big Ben: Vídeňská krev
Z poslední 6. řady, tudíž   z dílů s Nadine je to asi   nejlepší díl. Konečně   pořádný a zajímavý   případ rafinované   chladnokrevné a   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda bez oběti (2007)...

Big Ben: Vražda bez oběti
Tento díl mě vůbec nebavil,   strašná nuda při   vyšetřování a ani žádné   humorné dialogy. Už se tu   nešije do politiků ani do   církve jako více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Big Ben: Smrtící žárlivost (2006...

Big Ben: Smrtící žárlivost
Úvodní díl poslední 6.   řady Big Bena a bohužel i   nejhorší. Zvlášť proto,   že Sabrina byla odejita,   Nadine se jí ani zdaleka   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Big Ben: Vražda v klášteře (2005...

Big Ben: Vražda v klášteře
Tento díl je zajímavý   především netradičním   prostředím ženského   kláštera, kde jedna z   řádových sester záhadně   umírá na otravu. Závěr více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda ve zpovědnici (2...

Big Ben: Vražda ve zpovědnici
Tak už i na státního   tajemníka von Glucka nakonec   došlo a ďábel (dle jeho   způsobu života kdo jiný) si   ho povolal k sobě na   věčnost. A více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.311/0.28