reklama
 
ohodnotit

Pole lásky

Love Field

Další název:
Osudový omyl
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Pole lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2015
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56927minih56927Efekt přihlížejícího (2008) [TV film] 
Efekt přihlížejícího n
minih45435minih45435Peklem s čertem (2002) [TV film] 
Peklem s čertem n
minih54007minih5400753 zimních dní (2006) 
53 días de invierno n
minih40410minih40410Přílivová vlna (1997) [TV film] 
Tidal Wave: No Escape n
minih3416minih3416Babe (1995) 
Babe n
minih20757minih20757Ten musí jít z kola ven (1968) 
Ole, dole, doff n
minih53522minih53522Eli Stone (2008) [TV seriál] 
Eli Stone n
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih45572minih45572Křišťálek meč (2007) [TV film] 
Křišťálek meč n
minih39292minih39292Extrémně zábavné sporty (2004) 
Extreme Sports Fun n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - curil
7   - Serpentina
7   - satyr
8   - xebece
7   - MysteryIll
8   - Zdenek13
7   - Zelisko

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:05 - 04:30

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

04:10 - 04:35

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

03:20 - 04:30

60 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - 13 duchů (2001)

04:05 - 04:59

15 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.311/0.269