reklama
 
ohodnotit

Polární oáza

Guy X

Další název:
Neznámý vojín
Rok:
2005
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Polární oáza

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2018
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2008
gotop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.1.2018
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41393minih41393Policajt drábem (1973) 
Piedone lo sbirro n
minih8237minih8237Highlander (1986) 
Highlander n
minih49191minih49191Odpor (2008) 
Defiance n
minih17889minih17889Robocop (1987) 
RoboCop n
minih45751minih45751Požírač kostí (2007) [TV film] 
Bone Eater n
minih42183minih42183Velký risk (1960) 
Classe tous risques n
minih17850minih17850Riskantní podnik (1983) 
Risky Business n
minih38554minih38554Na konci všech válek (2001) 
To End All Wars n
minih37368minih37368Balada o Alosaurovi (2001) 
The Ballad of Big A n
minih34282minih34282Charlotte Gray (2001) 
Charlotte Gray n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
7   - martin.stu
5   - vlk1410
8   - davidek
10 - gotop
7   - rosta12
5   - wrangler
7   - vrub

TV Program

ČT1 - My všichni školou povinní (198...

10:40 - 11:45

22 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Češi zachraňují... orlosupy v ...

10:45 - 11:15

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:50

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Srdeční záležito...

10:20 - 12:10

42 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152449
Osobností: 636663
Fotografií: 579164
Plakátů: 275818
Obsahů a biografií: 139908

Poslední komentáře

Sils Maria (2014) [2k digital]

8 HVĚZD

Sils Maria
Kvalitní film, i když   netvrdím, že jsem ho zhltnul   na jeden zátah. Pravý opak   mlčenlivých klubových   filmů, ovšem dialogy jsou   občas více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

10 HVĚZD

Já, Olga Hepnarová
Hodnotím 10 * Pro mě film,   ke kterému se budu vracet,   protože splňuje kritéria,   která mám a možná je ani   nedokážu popsat.   Černobílý více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.114/0.079