ohodnotit

Polární oáza

Guy X

Další název:
Neznámý vojín
Rok:
2005
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Polární oáza

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2018
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2008
gotop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.1.2018
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52243minih52243Zvláštní případ (1981) 
Une étrange affaire n
minih34323minih34323Taxi 3 (2003) 
Taxi 3 n
minih41357minih41357Hon na Orla (2006) 
The Hunt for Eagle One n
minih22319minih22319Velký (1988) 
Big n
minih36691minih36691Příběhy obyčejného šílenství (2005) 
Příběhy obyčejného šílenství n
minih45789minih45789Dostaňte agenta Smarta (2008) 
Get Smart n
minih40750minih40750Mnichov (2005) 
Munich n
minih32894minih32894Holka na roztrhání (2002) 
Sweet Home Alabama n
minih37360minih37360Xena (1995) [TV seriál] 
Xena: Warrior Princess n
minih82981minih82981Někdo jako já (2011) 
Eine wen iig, dr Dällebach Kari n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
7   - martin.stu
5   - vlk1410
8   - davidek
10 - gotop
7   - rosta12
5   - wrangler
7   - vrub
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279726
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zločin v penzionu (2019) [TV epi...

Zločin v penzionu
Tomáš Topinka není vůbec   nadšený, když se mu do bytu   nastěhuje na pár měsíců   matka, ale pomůže jí   vypátrat, co se stalo, že ji   shořel více >

Autor: jarda53

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.112/0.084