reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pokřivená srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2010
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2008
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65700minih65700Hollywoodská rošáda (1987) 
Hollywood Shuffle n
minih35798minih35798Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 
Eternal Sunshine of the Spotless Mind n
minih2998minih2998Anděl na horách (1955) 
Anděl na horách n
minih40688minih40688Vnitřní nepřítel (2005) [Video] 
Submerged n
minih40461minih40461Polská svatba (1998) 
Polish Wedding n
minih74484minih74484L'alcova (1985) 
L'alcova n
minih34108minih34108Vaterland - Lovecký deník (2004) 
n
minih95495minih95495Vražedný týden (1970) [TV film] 
Vražedný týden n
minih33382minih33382Fantastická čtyřka (2005) 
Fantastic Four n
minih12343minih12343Město žen (1980) 
La Cite Des Femmes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
4   - curil
7   - Bara.40
8   - Snura
6   - satyr
8   - olgab
8   - rockwoman
6   - rosta12
8   - Johnny1
10 - Rico0041
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.83/0.731