NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pokřivená srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2010
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2008
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih170024minih170024Protest (2017) 
Les Heures-Encre n
minih70527minih7052730.000 mil pod mořem (2007) [Video] 
30,000 Leagues Under the Sea n
minih35385minih35385Hledá se Nemo (2003) 
Finding Nemo n
minih31598minih31598Kronika milostných nehod (1985) 
Kronika wypadków milosnych n
minih45135minih45135Co je platno kárat, co je platno kázat (1977) [TV film] 
Co je platno kárat, co je platno kázat n
minih75306minih75306Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (2011) [TV film] 
The Suspicions of Mr Whicher: The Murder at Road Hill House n
minih148489minih148489Adopce smrti (2011) [TV film] 
Possessing Piper Rose n
minih11116minih11116Láska (1973) 
n
minih60735minih60735Everest (2007) [TV minisérie] 
Everest n
minih36910minih36910Mr. & Mrs. Smith (2005) 
Mr. & Mrs. Smith n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 % (9)
4   - curil
7   - Bara.40
8   - Snura
6   - satyr
8   - olgab
8   - rockwoman
6   - rosta12
8   - Johnny1
10 - Rico0041

TV Program

ČT1 - První republika

10:40 - 11:30

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Rozluštěné poklady

10:25 - 11:15

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:45 - 11:00

61 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:35 - 12:30

11 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 175564
Osobností: 674169
Fotografií: 701863
Plakátů: 333915
Obsahů a biografií: 160518

Poslední komentáře

Jako malé děti (2006)

Jako malé děti
Situace, které zažívá   leckdo - nuda v manželství a   z toho plynoucí nevěra,   hraničící se sexuální   posedlostí. I ostatní   postavy ve více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Poslední údolí (1971)

Poslední údolí
O náboženském fanatismu   bylo natočeno mnoho snímků   a tento je jeden z nich. V   městečku nedotčeném   třicetiletou válkou se   sejdou lidé více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

The Canterville Ghost (1944)

The Canterville Ghost
Kdo by neznal příběh   ´Cantervillské strašidlo´   z pera Oskara Wilda. Jedná se   o příběh stále   přitahující nejrůznější   tvůrce a to od více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Mortal Kombat (2021)

PROCESOR!

Mortal Kombat
Když jeden bojovník   používá kouzla s námrazou   a druhý je nemá, tak to se   to potom bojuje...A aby toho   nebylo málo je vysláno k   zabití více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

Predátor: Evoluce
Protože mám filmy o   „Predátorovi“ rád a až   na výjimky mě celkem   nezklamali, na tento film jsem   se těšil. Že ale dostanu   takový více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení