Zari
ohodnotit

Pokoj [DCP]

Room

Další název:
Izba (SK); Raum
Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
10.12.2015

Komentáře k filmu Pokoj

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $14,677,654║Tržby   Celosvetovo $35,401,758▐ __   ? Oscar pre Brie Larson,   ktorá tam je skoro   neviditeľná, hmm,   zaujímavé, jednoznačne ho   mal dostať malý Jacob   Tremblay, ten to tam dotvára,   dáva potrebnú iskru,   inakosť a necháva to   dôraznejšie precítiť na   koži diváka, hlavne v druhej   polovici filmu to má   potrebný spád, vyhrotenosť   ale aj tak v tomto smere viac   zaujali nemci s Únos Natasche   Kampuschovej /70%/
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2015
Na Room jsem byl poslední   měsíce neskutečně   zvědavý,protože se na tento   snímek pějí ty největší   ódy a říká se,že bude   největší aspirant na   příští Oscary.
Atraktivní   téma.Sedmileté bydlení   oběti únosu v zahradní   boudě,z toho pět let se   zplozeným synem.Plánovaný   útěk se povede,ale jaký   bude život tam venku?
Musím říct,že snímek   mě nezklamal a prakticky nic   se nedá vytknout,ale vrtá mi   hlavou,proč třeba víc   emocí ve mě vyždímal   letošní Whiplash o   hudbě,nebo jak by film   vypadal,kdyby se režie ujal   Thomas Vinterberg.
8/10
RwlBem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2023
Když
odmyslíme určité logické   nedostatky, dostaneme značně   citový film, prolínající   dvěma polohami poměrně   velmi neobvyklého života   matky a jejího syna. Je   znát, že jde o příběh dle   knižní předlohy, některá   místa se děsně táhnou, ale   na druhou stranu zase je čas   na to aby si divák vytvořil   vztah k situaci a také se   zahleděl sám do sebe. Nebyl   to promarněný čas, a za   dechberoucí scénu   "vynoření" kolem   49. minuty přihazuji   hvězdičku navrch.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama