reklama
 
ohodnotit

Poklad Ptačího ostrova

Žánr:
Rok:
1952
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
27.3.1953

Celkové hodnocení filmu Poklad Ptačího ostrova

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2017
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2010
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2011
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2009
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33949minih33949Ohnivé ženy se vracejí (1986) [TV film] 
n
minih57204minih57204Největší Čech (2004) [TV cyklus] 
n
minih25085minih25085Broučci - Dobrodružství na pasece (1997) 
n
minih75109minih75109Everything Must Go (2010/1) 
Everything Must Go n
minih30878minih30878Robinson Crusoe (1972) 
Žizn´ i udivitel´nyje priključenija Robinzona Kruzo n
minih126072minih126072Asterix: Sídliště bohů (2014) [DCP] 
Astérix: Le domaine des dieux n
minih125823minih125823Žít je Lustig (2011) [TV film] 
Žít je Lustig n
minih25028minih25028Muž se železnou maskou (1998) 
The Man in the Iron Mask n
minih18894minih18894Skála (1996) 
The Rock n
minih41275minih412755 dětí a To (2004) 
Five Children and It n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
8   - cerfik
8   - POMAJZ
7   - Hakamiah
6   - tvo
7   - Extraktor
8   - vrub
9   - Tnegad

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

16:25 - 17:15

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za lidojed...

16:55 - 17:20

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144277
Osobností: 614993
Fotografií: 539010
Plakátů: 257979
Obsahů a biografií: 132117

Poslední komentáře

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Nepřemožitelný (2006)

Dobrý počin

Nepřemožitelný
Nemám ráda ani americký   fotbal, ani filmy podle   skutečnosti (protože   nesnáším špatné konce-na   ty mi bohatě stačí život),   ale tento více >

Autor: blondataXena | Hodnocení: 9 / 10

V pasti (1956) [TV inscenace]

V pasti
Že půlhodinový příběh   byl natočen již v roce 1956   a je to poutavé, díky   bravurním herectvím krásné   Medřické, zajímavého   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.162/0.117