reklama
 
ohodnotit

Pokaždé se loučíme

Every Time We Say Goodbye

Další název:
Pořád se loučíme
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Pokaždé se loučíme

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2006
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2010
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2010
2104
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2010
anji
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.1.2009
joanne_h
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62724minih62724Spletenec (2009) 
Splice n
minih41787minih41787Naprosto osvětleno (2005) 
Everything Is Illuminated n
minih33777minih33777Faustův dům (1977) 
Faustův dům n
minih55085minih55085Talisman (1991) [TV inscenace] 
Talisman n
minih60794minih60794Marie a její muži (2006) 
Marias menn n
minih59084minih59084Vynes na horu svoj hrob (1979) [TV film] 
Vynes na horu svoj hrob n
minih22661minih22661Vnitřní vesmír (1987) 
Inner space n
minih80274minih80274Rošťák Benny (2011) 
Bennie Stout n
minih25185minih25185Toto leto doma (1980) 
n
minih24517minih24517Tereza (1961) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
5   - curil
5   - Snura
8   - Petak69
7   - rosta12
6   - Kiki-Jiki
7   - 2104
10 - anji
10 - joanne_h
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539249
Plakátů: 258066
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.633/0.593