reklama
 
ohodnotit

Pokaždé se loučíme

Every Time We Say Goodbye

Další název:
Pořád se loučíme
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Pokaždé se loučíme

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2006
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2010
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2010
2104
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2010
anji
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.1.2009
joanne_h
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59008minih59008Barometr (1969) [TV film] 
Barometr n
minih45834minih45834Černí bojovníci (2003) [TV film] 
Deacons for Defense n
minih24219minih24219Zvrat štěstěny (1990) 
Reversal of Fortune n
minih68718minih68718Vyprávěj, Šeherezádo (2009) 
Ehky ya Scheherazade n
minih96145minih96145Bella vita (2010) [TV film] 
Bella vita n
minih25708minih25708101 dalmatinů (1960) 
One Hundred and One Dalmatians n
minih121651minih121651Majkl Džeksn (2014) 
Maicol Jecson n
minih55920minih55920Cyrano a d'Artagnan (1964) 
Cyrano et d'Artagnan n
minih55530minih55530Miláček Rita (2003) 
Lovely Rita, sainte patronne des cas désespérés n
minih16007minih16007Pod jednou střechou (1938) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (8)
5   - curil
5   - Snura
8   - Petak69
7   - rosta12
6   - Kiki-Jiki
7   - 2104
10 - anji
10 - joanne_h
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.313/0.278