reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pohyblivý terč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.7% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.4.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.11.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.6.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.1.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2010
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2010
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.5.2010
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.8.2016
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2015
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2009
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2007
ickov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Pady1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih130400minih130400Admirál (2015) 
Michiel de Ruyter n
minih43791minih43791Nazarin (1959) 
Nazarín n
minih47653minih47653Ubaleno v Kansasu (2003) 
Rolling Kansas n
minih72840minih72840Krvavý Bangkok (2015) 
Skin Trade n
minih47381minih47381Disaster Movie (2008) 
Disaster Movie n
minih48564minih48564Informátor! (2009) 
The Informant n
minih42428minih42428Být Romem (2001) [Video] 
n
minih9331minih9331Jako v zrcadle (1961) 
Sasom i en spegel n
minih55174minih55174Když padají hvězdy (2006) [TV film] 
Nuages n
minih48372minih48372Allan Quatermain a Ztracené Město Zlata (1986) 
Allan Quatermain and the Lost City of Gold n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.7 %
4   - curil
4   - M.A.G.
7   - georginaa
3   - Kuvik
4   - RM
5   - REKBRIT
4   - catamount
7   - satyr
6   - R.RICKIE
6   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - olgpet
9   - dep
4   - motelij
8   - Zdenek13
5   - Vok
2   - jambroz58
8   - rika-ml
9   - Brosis

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

15 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.666/0.621