Zari
ohodnotit

Pohanská madona

A Pogány madonna

Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
98 minut

Komentáře k filmu Pohanská madona

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Manučao
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.6.2018
Bud Spencer v hungarische prevedení
Ide o nenáročnú   krimi-komédiu s   dobrodružným nádychom,   ktorá pripomína kriminálky   s Budom Spencerom. Humorných   scén je množstvo,   máloktoré sa však dajú   nazvať aj vtipnými.   Najhoršie z toho vychádzajú   akčné súboje doprevádzané   rýchlou dychovou hudbou, v   ktorých hlavný hrdina (ala   Spencer) mláti početnú   tlupu oponentov.   Krimi-zápletka sa vlečie,   pričom všetko podstatné sa   udeje až behom posledných   5-10 minút. Oveľa viac je   prezentovaný život horných   10000 na Balatone - od   jachtársych pretekov cez   tenisové zápasy až po   každonočné vyžitie na   barových lodiach.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Celý film je jakousi parodií   na italské parodie   detektivních filmů. Tato   složitá forma sice autorům   umožňuje, aby své dílo   nabili desítkami humorných   situací a gagů, ale místy   se už dostává do rozporu s   vlastním detektivním   příběhem a způsobuje, že   žánr tohoto filmu rozhodně   není jednoznačný a čistý.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama