ohodnotit

Podvraťáci [TV film]

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
87 minut
„Život je pes, a proto je dobré mít vždy v záloze náhradní řešení.“

Celkové hodnocení filmu Podvraťáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 31.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.11.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.8.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.2.2015
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2011
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.10.2005
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44919minih44919Odpadlík (1992) [TV seriál] 
Renegade n
minih20995minih20995Případ Thomase Crowna (1968) 
The Thomas Crown Affair n
minih5090minih5090Cestující v dešti (1969) 
Le Passager de la pluie n
minih45340minih45340Balance (1989) 
Balance n
minih2333minih2333101 dalmatinů (1996) 
101 Dalmatians n
minih40641minih40641Capote (2005) 
Capote n
minih25697minih25697Vítězství (1981) 
Victory n
minih22797minih22797Vrátný od Maxima (1976) 
Le chasseur de chez Maxim's n
minih40188minih40188Goro, bílý pes (1979) [TV seriál] 
Ôgon no inu n
minih37168minih37168Třináctka (2003) 
Thirteen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

31.4 % (7)
3   - green-tea
4   - Faye
2   - Jarda.ftr
5   - sakro
3   - AlbertPeta
1   - jambroz58
4   - kopec682

TV Program

ČT1 - Kde bydlí štěstí (1987) [TV in...

10:40 - 11:30

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

10:45 - 11:40

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

71 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - To hlavní je láska (2002) [TV ...

10:25 - 12:20

31 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639982
Fotografií: 588733
Plakátů: 279521
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Richard Sharp - Nebezpečné poslá...

Richard Sharp - Nebezpečné poslání
Je vidět, že je to   televizní film, ale jako   návrat Richarda Sharpa po   létech se to dalo vidět.   Mělo to své mouchy, slabší   dialogy, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.15/0.121