reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Podivný pár

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.4.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
Steve997
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2009
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2011
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2010
mirda27
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.12.2016
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2007
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.9.2011
Oskar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2004
Nalim2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19029minih19029Sleepwalkers (1992) 
Sleepwalkers n
minih79995minih7999547 Róninů (2013) [2k digital] 
47 Ronin n
minih16866minih16866Právě začínáme (1946) 
Právě začínáme n
minih43893minih43893Ilsa: vlčice SS (1975) 
Ilsa, She Wolf of the SS n
minih27679minih27679Konec světa (1999) 
End of Days n
minih4519minih4519Bouřlivé víno (1976) 
Bouřlivé víno n
minih54161minih54161V dobrém i zlém (1995) 
For Better or Worse n
minih96486minih96486Dračí templáři (2011) [Video] 
Dragon Crusaders n
minih133571minih133571Grizzly zabiják (2014) 
Into the Grizzly Maze n
minih43938minih43938100 + 1 princezna (2006) [TV inscenace] 
100 + 1 princezna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.1 %
9   - curil
8   - Veronika42
8   - RM
9   - melakara
7   - Steve997
9   - oulisna
8   - KKralik77
6   - rosta12
6   - me22dec
8   - miratskyl
10 - Janinka73
10 - mirda27
9   - ladynka
9   - nienne
9   - Oskar
8   - Nalim2

TV Program

ČT1 - Walda

01:55 - 02:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Kde je ta země mléka a strdí?

02:05 - 02:35

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Střepiny (2002) [TV pořad]

02:15 - 02:50

17 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:50 - 02:55

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.436/0.399