Zari
ohodnotit

Ploty

Fences

Žánr:
Rok:
2016
Délka:
139 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Ploty
Někdo staví ploty, aby lidé nemohli dovnitř a někdo proto, aby nemohli ven. Držitelé Oscara® Denzel Washington** a Viola Davis*** předvedli "mistrovské výkony“† ve filmové adaptaci Pulitzerem oceněné hry Augusta Wilsona.
50. léta, Pittsburg. Bývalý nadějný baseballový hráč Troy Maxson (Denzel Washington) se snaží zaopatřit rodinu ve světě, který mu klade jednu překážku za druhou. Washingtonův režijní triumf "vás hluboce emocionálně zasáhne"“†† svou procítěnou výpovědí o lásce a odpuštění navzdory tomu, co leží za našimi soukromými ploty.
Bioscop


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Ploty
Americké filmové drama, které natočil Denzel Washington podle hry Augusta Wilsona, oceněné Pullitzerovou cenou. Někdo staví ploty, aby lidé nemohli dovnitř a někdo proto, aby nemohli ven. Troy Maxson (Denzel Washington) ve svých čtrnácti letech odešel z domu od surového otce , živil se krádežemi, odseděl si trest ve vězení a když potkal Bona, ten odhalil jeho talent basketbalového hráče. Troy hrál za černou ligu, avšak nikdy se nedostal do nejvyšší ligy. V 50-tých letech žije v Pittsburghu se svou ženou Rose a synem Corym. Aby zaopatřil rodinu, vydělává si jako popelář. Má ješté jednoho syna z bývalého vztahu, který za ním chodí jenom půjčovat si peníze, co Troye rozčiluje, protože věří, že každý muž má povinnost najít si vlastní cestu a postarat se o rodinu. Když má Cory šanci dostat se do vysokoškolského fotbalového týmu, Troy odmítne podepsat žádost, protože nechce, aby skončil jako on…

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

38 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Přiložte na ohně!

19:15 - 19:40

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Reklama