reklama
 
ohodnotit

Plod noci

Nightbreed

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Plod noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2014
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2007
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2016
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2016
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.6.2013
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2009
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2010
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.10.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6486minih6486Dnes neordinuji (1948) 
Dnes neordinuji n
minih22700minih22700Vojna není kojná (1994) 
In the Army Now n
minih30781minih30781Screamers: Hlasy z podzemí (1995) 
Screamers n
minih40260minih40260Hlas smrti (2005) 
White Noise n
minih51107minih51107Občanský průkaz (2010) 
Občanský průkaz n
minih109586minih109586Clona (2014) [TV seriál] 
Clona n
minih39455minih39455Auta (2005) 
Cars n
minih29943minih29943Nájezdníci z Atlantidy (1983) 
I predatori di Atlantide n
minih48509minih48509Jmenuji se Bruce (2007) 
My Name Is Bruce n
minih54745minih54745Město mrtvých (2006) [Video] 
Last Rites n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 % (13)
7   - Prasoid
4   - catamount
7   - Faustka
7   - caligari
7   - Scifista
6   - 151974
8   - smíšek
8   - oulisna
4   - kahi
2   - radek840
4   - Hakamiah
8   - miratskyl
9   - bolzanos

TV Program

ČT1 - Jak pan Majer našel zvoneček (...

13:20 - 13:50

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války

12:55 - 13:50

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:50 - 14:05

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150681
Osobností: 633989
Fotografií: 574565
Plakátů: 273011
Obsahů a biografií: 138381

Poslední komentáře

Blahodárný venkov (2007)

Blahodárný venkov
Tuctový příběh mladého   lékaře, který pozná svou   namyšlenost až v prostředí   venkovské ordinace, není   nijak originální.   Zpracování je více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Cvalda Olda (1981) [TV seriál]

Cvalda Olda
Animovany vecernickovy serial   o klukovi Cvalda   Olda.

Cvalda Olda je   československý animovaný   televizní seriál z roku 1983   vysílaný více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.126/0.093