Zari
ohodnotit

Pistolník

The Gunfighter

Další název:
The Big Gun
Žánr:
Rok:
1950
Délka:
84 minut
„Stárnoucí pistolník by už konečně rád žil klidným, rodinným životem. Ale vždycky se najde někdo, kdo chce vyzkoušet rychlost jeho koltů...“
Popis / Obsah / Info k filmu Pistolník
Pistolník se špatnou pověstí, Jimmy Ringo (Gregory Peck), přijíždí do malého městečka. Jakmile se to dozví místní šerif, snaží se Jimmyho ihned poslat o hezkých pár mil dál. Jimmy žádá pouze o to, aby mohl navštívit svou ženu a malého synka, kterého ještě od jeho narození před osmi lety neviděl. Ringo by se rád usadil se svou rodinou na malém ranči a měl už konečně klid. V cestě mu ale stojí místní zbohatlík, který se snaží Ringa za každou cenu vyprovokovat, a tak zjistit, zda pověst o jeho rychlé ruce nelhala. Najme si tři mladé a sebevědomé kovboje, kteří mají za úkol vyvolat přestřelku. Je tedy možné zbavit se špatné pověsti a očistit své jméno?


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Pistolník
Jimmy Ringo, stárnoucí pistolník, přijíždí do města, kde ho okamžitě poznají. Místnímu šerifovi jde hlavně o klid ve městě a chce, aby jej Jimmy hned opustil. Jimmy žádá jen o jediné – rád by se setkal se svou milovanou ženou Peggy, kterou osm let neviděl, a se svým synem, jehož mu nebylo dopřáno zatím vidět vůbec. Ne všichni však chápou jeho pohnutky. Jimmyho předcházela pověst rychlého pistolníka a místní hlavoun města by rád viděl, jestli pověsti nelhaly, takže se snaží ho vyprovokovat. Provokují ho i tři mladí kovbojové. Jimmy si však přeje mít už konečně klid. Rád by se už usadil a žil se svojí rodinou, možná na malém ranči, ale hlavně daleko od své pověsti. Lze jí ale utéci?

Zdroj: FTV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pečení na neděli (2021) [TV po...

08:20 - 08:50

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

07:45 - 08:40

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

08:15 - 09:30

20 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:15 - 08:45

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Taková krásná země (Eize Makom Nifla)

Taková krásná země
Eize Makom Nifla

Naposled navštívené:
Taková krásná země (Eize Makom Nifla)

Taková krásná země
Eize Makom Nifla