reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pískovna [TV film]

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
47 minut
„Restituovaný statek odkrývá osudové rodinné vztahy...“

Celkové hodnocení filmu Pískovna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2007
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43804minih43804Izolace (2006) 
Severance n
minih36116minih36116Cesta do Indie (1999) 
n
minih44626minih44626Smrtelný hřích (1945) 
Leave Her to Her Heaven n
minih22922minih22922Vražedný tanec (1990) 
Dancing Machine n
minih54950minih54950Smrt a život Charlieho St. Clouda (2010) 
Charlie St. Cloud n
minih28048minih28048Draculův návrat (1968) 
Dracula Has Risen from the Grave n
minih56502minih56502Blesk v ráji (1994) [TV seriál] 
Thunder in Paradise n
minih34709minih34709Líbejte se, s kým je libo (2002) 
Embrassez qui vous voudres n
minih67667minih67667Benátky (2010) 
Wenecja n
minih55083minih55083Špion(i) (2009) 
Espion(s) n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
8   - curil
8   - Faye
8   - caligari
7   - rosta12
7   - fingon
8   - sebsen

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

3 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Skvosty britského muzea

14:15 - 15:10

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606709
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130354

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.565/0.539