reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Píseň za chudého chlapce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.5% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2010
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.6.2015
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2016
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2006
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.11.2012
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2012
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2015
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.10.2012
jajsempravabobika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.12.2013
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2009
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2013
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2015
Koldyn11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.8.2009
Brcko.GOS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2007
Emma53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.12.2010
Moncicici
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.8.2009
EwiczkaH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2005
AMD0101
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46109minih46109Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor n
minih49253minih49253Prokletí smrti (1966) 
Operazione paura n
minih57932minih57932Herkules 3D (2009) 
Little Hercules in 3D n
minih43753minih43753Měsíc v ohrožení (2006) [TV film] 
Earthstorm n
minih17148minih17148Prožít si své peklo (1977) 
À chacun son enfer n
minih123584minih123584Hotel Transylvánie 2 (2015) 
Hotel Transylvania 2 n
minih45382minih45382Uvolněte se, prosím! (2004) [TV pořad] 
Uvolněte se prosím! aneb Co jste v televizi neviděli I. n
minih8724minih8724Hrdina má strach (1965) 
n
minih46242minih46242Spálené vzpomínky (2007) 
Things We Lost in the Fire n
minih75579minih75579R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodně neživých agentů (2013) [2k digital] 
R.I.P.D. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.5 %
6   - curil
7   - Hugin
5   - FLA
6   - vojtam
7   - Snura
9   - karlosphon
10 - cerfik
6   - Andrejevna
10 - whack
8   - Kycky
9   - Lasy
6   - jajsemprav
9   - Persefonia
8   - rosta12
8   - Jerzi
8   - skukum
9   - Koldyn11
10 - Brcko.GOS
10 - Emma53
8   - Moncicici

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141544
Osobností: 606304
Fotografií: 526447
Plakátů: 253925
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.456/0.421