reklama
 
ohodnotit

Pilát Pontský onoho dne [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
65 minut
„Apokryf o úsilí člověka, který se chce před světem zbavit zodpovědnosti za svůj čin, avšak nemůže uniknout vlastnímu svědomí.“

Celkové hodnocení filmu Pilát Pontský onoho dne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2015
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.10.2009
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2011
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2009
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.8.2014
haremheb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2017
janek85
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.4.2007
Marty68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69313minih69313Salto Mortale (1931) 
Salto Mortale n
minih22173minih22173Valčík pro tebe (1943) 
Ein Walzer mit dir n
minih51106minih51106Ukradené léto (2002) 
Stolen Summer n
minih41283minih41283Tančím, abych žil (2005) 
Take The Lead n
minih3977minih3977Bídníci (1982) [TV minisérie] 
Les Misérables n
minih28778minih28778Grinch (2000) 
The Grinch n
minih139979minih139979Masaryk (2016) 
Masaryk n
minih127790minih127790Nesmysl (2014) 
Quatsch und die Nasenbärbande n
minih40433minih40433Vlk zavyl (1947) 
Cry Wolf n
minih5450minih5450Čekající ženy (1952) 
Kvinnors väntan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
8   - curil
6   - clara.bow
6   - hvezdyn
7   - Faye
8   - melakara
9   - satyr
6   - michal33
8   - Milicent
6   - rosta12
8   - Bape
7   - sluníčko
9   - Alex.Denim
8   - haremheb
3   - janek85
8   - Marty68
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.606/0.567