reklama
 
ohodnotit

Piknik s Weissmanem

Picknic mit Weismann

Další název:
Picnic with Weissmann
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
13 minut

Celkové hodnocení filmu Piknik s Weissmanem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2009
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2012
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2008
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2011
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17527minih17527Psi (1992) 
Psy n
minih22059minih22059Válka Roseových (1989) 
The War of the Roses n
minih20127minih20127Šašek a královna (1987) 
Šašek a královna n
minih13804minih13804Nebožtíci přejí lásce (1972) 
Avanti! n
minih9872minih9872Kam, pánové, kam jdete? (1987) 
Kam, pánové, kam jdete? n
minih74922minih74922Kokuhaku (2010) 
Kokuhaku n
minih14837minih14837Oheň v oblacích (1993) 
Fire in the Sky n
minih18599minih18599Sedmého dne večer (1974) 
Sedmého dne večer n
minih3574minih3574Baraka - Odysea země (1992) 
Baraka n
minih4316minih4316Bledý jezdec (1985) 
Pale Rider n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
8   - Edward52
4   - Hugin
7   - Robinson
6   - fingon
7   - Perhonen
7   - Extraktor
9   - dEspairtAl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.146/0.112