Zari
ohodnotit

Perfektní asistentka [TV film]

The Perfect Assistant

Další název:
Posadnutá láskou
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
95 minut

Obsah filmu Perfektní asistentka

 
David Wescott je vyděšený, protože manželka Carol náhle zkolabovala. S dcerkou Isabelle čekají v nemocnici na výsledky prvního vyšetření. Přijede za nimi i jeho asistentka Rachel a vezme šéfovu dcerku domů. David netuší, že to dělá jen proto, že ho bezhlavě miluje. A to natolik, že v nemocnici jeho manželku zabije. David truchlí a má i obchodní problémy. Rachel se pustí do vydírání, aby dostal zakázku. David jí řekne, že je pro něj víc než asistentka. Rachel si to samozřejmě vyloží po svém. Lstí se postará, aby s Davidem a jeho dcerkou jela do New Yorku. Odstraní z cesty kolegyni – prášky jí způsobí nevolnost. Malá Isabelle je z Rachel...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Nasudr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2011
Zaujímavý príbeh o tom, čoho všetkého je   schopná žena, len preto, aby získala lásku   svojho šéfa. Nakoniec ani jej krása nepomohla   dosiahnuť to, po čom túžila. Film by som   ohodnotil ako lepší priemer.
Steve997
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2010
V nitru naprosto vyšinutá, navenek docela hezká   a velmi šikovná asistentka posedlá láskou k   svému šéfovi, který je ale věrný lásce své   nemocné manželce. Nic nového pod sluncem, ale   na nedělní odpoledne to člověka docela   příjemně zabaví.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Cestou k objevům

Cestou k objevům

Naposled navštívené:
Cestou k objevům

Cestou k objevům