Zari
ohodnotit

Pavučina lží [TV film]

Gospel of Deceit

Další název:
Evangelium zrady / Evanjelium podľa vraha (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
90 minut
„Pohledný cizinec, pastorova manželka a milostná pletka, která se mění ve smrtelné nebezpečí.“
Popis / Obsah / Info k filmu Pavučina lží
Pastor Ted a jeho žena Emily tvoří vzorný manželský pár. Pracovní úspěchy však Teda, o něhož se zajímá i televize, změní. Soustředí se jen na sebe a k Emily se chová stále hůř. Situace se vyhrotí, když bez jejího souhlasu zaměstná a ubytuje v jejich domě mladého Lukea.

Ten totiž využije prohlubující se manželské krize a stáhne Emily do vášnivé milostné pletky. Potom však požádá Emily o peníze, protože pokud nezaplatí dluh, věřitelé ho zabijí. Šokovaná žena se cítí natolik zneužitá a ponížená, že se pokusí o sebevraždu. I když se ji podaří zachránit, její život je stále v ohrožení.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pavučina lží
Zdá sa, že príkladné, i keď bezdetné manželstvo Emily a Teda Wendellovcov nemôže nič ohroziť. Opak je však pravdou... Do mestečka, v ktorom je Ted kazateľom, prichádza mladík menom Luke. Nakoľko sa ocitol takmer bez finančných prostriedkov a strechy nad hlavou, Ted sa mu rozhodne pomôcť a ponúkne mu ubytovanie na fare. Emily sa Luke od prvého momentu páči, dokonca ju priťahuje. Svojej túžbe sa bráni. Nakoniec však jeho čaru podľahne a stane sa jeho milenkou. Lenže Lukeove správanie sa takmer zo dňa na deň zmení. Začne na ňu tlačiť a žiada 50 tisíc dolárov, ktoré dlhuje úžerníkom. Emily povie, že je jej synom, ktorého sa vzdala, keď mala 16 rokov. Ona sa psychicky zrúti, pretože zistí, že s Lukeom čaká dieťa...


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robert Woolsey

Woolsey Robert

Naposled navštívené:
Robert Woolsey

Woolsey Robert