Zari
ohodnotit

Pátek čtrnáctého [TV film]

Rok:
2003
Délka:
92 minut
„V blízkosti letně vyprahlého předměstského dvora dojde k události, která začala zcela nevinně. Vyústění bylo ale naprosto tragické...“
Popis / Obsah / Info k filmu Pátek čtrnáctého
Psychologický příběh začíná téměř nevinně schůzkou dvou mladých lidí ve sklepních prostorách předměstského domu. Koketní a nudící se dívka, nevybírající si příliš mezi svými milenci, vyvolá svou nečekanou odmítavostí u svého protějšku nevypočitatelnou reakci. Nejenže chlapec dívku znásilní, ale v obavě před prozrazením ji zabije. Toto vše vidí malý kluk, který bloumá prázdninově opuštěným domem a stane se tak pro vraha nepohodlným a nebezpečným svědkem. Psychologickým a později i fyzickým "soubojem" těchto dvou nerovných protivníků, kteří vlastně ani protivníky nejsou, vrcholí příběh o vině a trestu a současně o zvláštním přátelství a věrnosti. V hlavních rolích uvidíte Lukáše Vacka, Jana Dolanského a Igora Bareše.


Autor: HANS

Popis / Obsah / Info k filmu Pátek čtrnáctého
Příběh začíná téměř nevinně schůzkou dvou mladých lidí ve sklepních prostorách předměstského domu. Koketní a nudící se dívka, nevybírající si příliš mezi svými milenci, vyvolá svou nečekanou odmítavostí u svého protějšku nevypočitatelnou reakci. Nejenže chlapec dívku znásilní, ale v obavě před prozrazením ji zabije. Toto vše vidí malý kluk, který bloumá prázdninově opuštěným domem a stane se tak pro vraha nepohodlným a nebezpečným svědkem. Jsme svědky události, která začne zcela nevinně, ale její vyústění je tragické. Protože smrt mladého člověka je vždy tragická... V televizním filmu o vině a trestu, ale současně o zvláštním přátelství a věrnosti v hlavních rolích uvidíte Lukáše Vacka, Jana Dolanského a Igora Bareše.

Zdroj: ČT


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pohádka z větrného mlýna (1996...

13:05 - 14:05

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství královských paláců

13:10 - 14:00

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

13:00 - 13:35

27 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

13:00 - 14:10

27 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Reklama