Zari
ohodnotit

Pastýř

The Shepherd Border Patrol

Další název:
The Shepherd; Pomstím tvoju smrť; Strážce hranice
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
95 minut
„Dokud hlídá americko-mexickou hranici Jack Robideaux, nikdo přes ní nepřejde... živý!“
Popis / Obsah / Info k filmu Pastýř
Jack Robideaux se vydává k hranicím mezi USA a Mexikem do služeb pohraniční policie, aby mohl sloužit nadále své vlasti a zároveň pomstil smrt své dcery, která se předávkovala heroinem. Jack se nechal přeložit z oddělení vražd v New Orleanse. Způsobí rozruch v jednom z místních barů, kde dojde ke rvačce. Proč se nechal přeložit právě do tohoto městečka? Tady se totiž přes hranice pašuje heroin pomocí utečenců. Mnoho podplacených policistů by je nechalo klidně projet, Jack je ale neúprosný a nepodplatitelný. Dealeři se pokusí drogy převézt přes hranice v autobusu s věřícími. Jsou ale odhaleni, a tak se pokouší dostat zpět na území Mexika, kam je pronásleduje Jack se svým partnerem. V Mexiku je ale čeká nemilé překvapení, jsou zatčeni velitelem tamní policie. Vůdce bývalých vojáků přijde o zásilku drog v hodnotě 35 milionů dolarů, a proto se chce Jackovi osobně pomstít. Nechá ho z policejního vězení převézt k sobě. Začíná boj o přežití...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pastýř
Samotář s králičkem Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) se vydává k hranicím mezi USA a Mexikem do služeb pohraniční policie, aby mohl sloužit nadále své vlasti a zároveň pomstil smrt své dcery, která se předávkovala heroinem. Jack se nechal přeložit z oddělení vražd v New Oarleans. Díky svému osobitému šarmu způsobí Jack rozruch v jednom z místních barů a hned se musí rvát. Jean Claude je zde neusměvavý policista s pádnou rukou. Proč se nechal přeložit právě do tohoto městečka? Zde se totiž přes hranice pašuje heroin pomocí utečenců. Když tuto cestu Jack překazí, musí se bývalí američtí vojáci pokusit a jiný styl dopravy drog přes hranice. Mnoho podplacených policistů by je nechalo klidně projet, Jack je ale neúprosný a nepodplatitelný. Dealeři se pokusí drogy převést pře hranice pomocí autobusu s věřícími... jsou ale odhaleni a tak se pokouší dostat zpět na území Mexika kam je pronásleduje Jack se svým partnerem... V Mexiku je ale čeká nemilé překvapení. Poté co Jack zajistí autobus je zatčen velitelem tamnější policie a podroben zápasu proti jeho gorile. Vůdce bývalých vojáků takto přijde o zásilku drog v hodnotě 35 milionů dolarů, a proto se chce Jackovi osobně pomstít. Nechá ho z policejního vězení převést k sobě. Tak už začne boj o přežití jak Jacka tak Dealerů vojáků... a jak to vše dopadne.?. na to se podívejte už sami.


Autor: johnny-rk

Popis / Obsah / Info k filmu Pastýř
Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama