Zari
ohodnotit

Diskuze k filmu Past

 Počet příspěvků v diskusi: 1
 Přidat příspěvek do diskuze

Zdenek43
Zdenek43 zprava

Napsat uživateli zprávu

18.2.2020
Zuzana Stivínová x Jiřina Štěpničková - to by   skutecne bylo podle nahlavu , kdyby tam nebyla STEPNICKOVA   ......... ale ted TO nastane ........

Sabina   Remundová x Běla Šulcová a Stanislava Jachnická x   herečka Růžková a Jana Stryková x Švábová a   Anna Fixová x herečka Alena ................ MOLO BYT -   herečky Světla Amortová, Soňa Neumannová - Škodová ,   Světla Svozilová a Jarmila Švábíková ??????

aaa Daniel Bambas x Olda Pilát, mladý herec MELO   BYT - herec Ota Sklenčka ??????

její   herečtí kolegové žádali trest smrti.

Sama Štěpničková v rozhovoru v roce 1968 řekla, že   žádost o nejvyšší trest viděla. Podle jejích slov   byla podepsána význačnými členy souboru armádního   divadla. Ale více to nespecifikovala. Od té doby existují   různé verze a různá jména. Důkaz se nenašel.

vJisté však je, že v závěrečný den   procesu si vzala slovo prokurátorka Ludmila Matušínská.   V ruce měla dokument, který vznikl 2. listopadu 1952 v   Divadle Československé armády. Záznam sepsala s   divadelními armádními důstojníky Bejčkem a Štrofem   sama prokurátorka. Soudruzi v něm uváděli, že   "Štěpničková se na zdejším pracovišti projevila   jako herečka starého typu, sobecká primadona, která   neměla dobrý poměr ke kolektivu". V jedné z   verzí, kterou Štěpničková říkala přátelům, herci   Soňa Škodová a Ota Sklenčka u soudu osobně   intervenovali a ústně žádali příkladné potrestání a   trest nejvyšší.

Vlasta Chramostová zase   uvádí, že text připravený prokurátorkou Matušínskou,   kde byl žádán trest nejvyšší, podepsaly herečky   Světla Amortová, Soňa Neumannová, Světla Svozilová a   Jarmila Švábíková.
  Přidat příspěvek do diskuze


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny

19:56 - 20:10

4 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

20:00 - 20:50

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Victor Hugo Caula

Caula Victor Hugo

Naposled navštívené:
Victor Hugo Caula

Caula Victor Hugo