reklama
 
ohodnotit

Past

The Set Up

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
93 minut
„Prvotřídní expert na bezpečnostní systémy je pro banku pravým požehnáním - nebo největší hrozbou...“

Celkové hodnocení filmu Past

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2010
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
Michelle76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52270minih52270Ďáblova čísla (1999) 
The Devil's Arithmetic n
minih129905minih129905Kůň na balkóně (2012) 
Das Pferd auf dem Balkon n
minih54718minih54718Něco za něco (2008/1) 
Quid Pro Quo n
minih13022minih13022Můj brácha má prima bráchu (1975) 
Můj brácha má prima bráchu n
minih14111minih14111Nesmrtelné hříchy (1991) 
Immortal Sins n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih49795minih49795Domácí strava je domácí strava (1978) [TV hra] 
Domácí strava je domácí strava n
minih28847minih28847Cena moci (1983) 
Eureka n
minih27319minih2731920 000 mil pod mořem (1997) 
20 000 Leagues Under the Sea n
minih5811minih5811Tam, kde končí hvězdy (1989) 
Beyond the Stars n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
8   - curil
7   - Erkul
5   - RM
6   - catamount
7   - phorsky1
8   - rosta12
10 - verkn
10 - Michelle76

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:05 - 04:30

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

04:10 - 04:35

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

03:20 - 04:30

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - 13 duchů (2001)

04:05 - 04:59

11 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.256/0.22