reklama
 
ohodnotit

Past

The Set Up

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
93 minut
„Prvotřídní expert na bezpečnostní systémy je pro banku pravým požehnáním - nebo největší hrozbou...“

Celkové hodnocení filmu Past

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2010
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
Michelle76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45718minih45718Jednotka Uro (2006) 
Uro n
minih3756minih3756Kočičko, kočičko, miluji tě (1970) 
Pussycat, Pussycat, I Love You n
minih44767minih44767Malý výlet do nebe (2005) 
A Little Trip to Heaven n
minih16154minih16154Pohřbeni zaživa (1997) 
Buried Alive 2 n
minih41494minih41494Stopař duchů (2005) 
Chasing Ghosts n
minih36298minih36298Anulka a pan Pětiočko (1983) [TV inscenace] 
Anulka a pan Pětiočko n
minih65027minih65027Zmizení Alice Creedové (2009) 
Dissapearance of Alice Creed n
minih56052minih56052Rozlícené posluchárny (1970) 
Halls of Anger n
minih5113minih5113Cíl 500 miliónů (1965) 
Objectif 500 millions n
minih83941minih83941Dům u vycházejícího slunce (2011) 
House of the Rising Sun n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 % (8)
8   - curil
7   - Erkul
5   - RM
6   - catamount
7   - phorsky1
8   - rosta12
10 - verkn
10 - Michelle76

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

55 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

5 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.258/0.218