ohodnotit

Past na Chrise

CrissCross

Další název:
Criss-Cross
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Past na Chrise

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.11.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2008
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2013
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2006
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19193minih19193Smrtelný hřích (1992) [TV film] 
Mortal Sins n
minih110870minih110870Jett Jackson (2001) 
Jett Jackson: The Movie n
minih73805minih73805Generace singles (2011) 
Generace singles n
minih6411minih6411Divoká banda (1969) 
The Wild Bunch n
minih44920minih44920Covington Cross (1992) [TV seriál] 
n
minih20097minih20097Šalamoun a královna ze Sáby (1959) 
Solomon and Sheba n
minih138954minih138954Vzpomínky na válku (1977) 
Tracks n
minih43740minih43740Z vězení do éteru (2007) 
Talk to Me n
minih42614minih42614Jak se naučit švédsky (1979) [TV film] 
Jak se naučit švédsky n
minih15308minih15308Pán a sluha (1938) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 % (10)
5   - curil
4   - Kuvik
6   - Snura
6   - beneva
6   - catamount
6   - Jarda.ftr
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276447
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Mumie se vrací (2001)

Mumie se vrací (2001)

Mumie se vrací
Tenhle film mám moc ráda.   Koukám na něj pořád dokola   jak na 1. tak i na 2. díl....   Vždycky si pobrečím když   Eve ( Rachel Weisz ) umírá.   Pak když se vrátí to mám   velkou radost. :)

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.288/0.251