';
ohodnotit

Past na Chrise

CrissCross

Další název:
Criss-Cross
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Past na Chrise

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.11.2008
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2006
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33892minih3389220 miliónů mil od Země (1957) 
20 Million Miles to Earth n
minih119800minih119800Provocation (1996) 
Provocation n
minih12293minih12293Měsíc nad Paradorem (1988) 
Moon Over Parador n
minih50824minih50824Dido (1991) [TV minisérie] 
Dido - Das Geheimnis des Fisches n
minih23470minih23470Záhadný kontraband (1964) 
Échappement libre n
minih60976minih60976Popel a krev (2009) 
Cendres et sang n
minih57388minih57388Oranžová láska (2006) [DVD kinodistribuce] 
orAngeLove n
minih27418minih27418Ochránce (1996) 
Boys n
minih54217minih54217Srdce naruby (1980) 
Le coeur à l'envers n
minih75395minih75395Vagas Para Moças de Fino Trato (1993) 
Vagas Para Moças de Fino Trato n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 % (10)
5   - curil
6   - beneva
4   - Kuvik
6   - Snura
6   - catamount
6   - Jarda.ftr
8   - oulisna
10 - Gremmie
6   - rosta12
7   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

76 minut již uběhlo
105 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

05:59 - 08:30

76 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně

05:55 - 08:15

80 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Nový den (2020) [TV pořad]

07:00 - 08:15

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183593
Osobností: 688032
Fotografií: 735690
Plakátů: 354521
Obsahů a biografií: 169004

Poslední komentáře

Watcher (2022)

PROCESOR!

Watcher
Čekal jsem od toho víc. Za   mě to zpočátku byla   nevýslovná nuda s hlavní   hysterkou, co všude viděla   úchyláky jen se někam   pohnula. více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení