Zari
ohodnotit

Past

Bound

Rok:
1996
Délka:
108 minut
„Když okrade jeden zloděj druhého, není to totéž jako obrat o peníze mafii.“
Popis / Obsah / Info k filmu Past
Bývalý člen mafie Caesar „pere“ špinavé peníze gangu a zdá se, že mu téměř nic nechybí k šťastnému životu. Až příliš je ukolébán pocitem spokojenosti i tím, že peníze, jež občas doma přechovává, jsou v naprostém bezpečí. Jeho přitažlivá dívka Violet se ale náhodně setká s tetovanou drsňačkou Corky, kterou právě propustili z basy. Obě dívky jsou tak trochu ze stejného těsta a také zjistí, že jsou k sobě vzájemně přitahovány. Nejspíš proto se lehce dohodnou na tom, že Caesarovi ukradnou balík peněz přímo z jeho bytu… Svérázná gangsterka je filmařským debutem scenáristické a režijní dvojice, bratrů Andyho a Larryho Wachowských (které později proslavil film Matrix i sexuální operace druhého ze sourozenců). Role hlavní trojice vytvořili Joe Pantoliano (Uprchlík, Matrix, Memento), Gina Gershonová (Lulu na mostě, Insider: Muž, který věděl příliš mnoho) a Jennifer Tillyová (Výstřely na Broadwayi).
Česká televize


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Past
Po piatich rokoch, stávených vo väzení sa Corky (Gina Gershon) vracia späť do života. Získava prácu v jednom lepšom činžovnom dome, kde má zrekonštruovať byt. Práve tu spoznáva Violet (Jennifer Tilly), ktorá je milenkou mafiána Caesara. Violet Caesara nemiluje, spolužitie s ním berie len ako prácu. Už pri prvom stretnutí Violet s Corky je zrejmé, že živočíšna príťažlivosť medzi nimi nezostane bez následkov. Obe sa pokúsia obrať mafiu o dva milióny dolárov, čo sa im po prekonaní mnohých nástrach napokon podarí.


Autor: Michelle76

Popis / Obsah / Info k filmu Past
Pro penize. Pro vrazdu. Jedna pro druhou. Sex a zlocin navzdy. Bratri Wachowski (Matrix) se Vam predstavuji v rezii thrilleru "Past"
DVD express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama