Zari
ohodnotit

Pasiáns

Další název:
17 km svobody
Rok:
1977
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1977

Komentáře k filmu Pasiáns

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2013
Dramatický příběh o   setkání dvou mladičkých   lidí na jedné chalupě, se   kterou mají oba hodně   společného. Ona se učí na   zkoušky, on je mladým   delikventem. I do té chalupy   se vloupal. Hereckou   příležitost zde dostali   Jana Boušková a Jan   Hrušínský. Ten tu hraje   spolu se svým otcem Rudolfem   Hrušínským. Těch filmů   či tv her, ve kterých spolu   hráli je zde v databázi 14.  
Ten kluk, kterého   mladý Hrušínský hraje, to   v životě neměl jednoduché.   Matka alkoholička a tak   synek tráví většinu   života v dětském domově.   Později se dostal do maléru,   když svému otci, který o   něj nikdy nejevil zájem,   odcizí nějaké peníze.
Mnozí filmoví kritici   film označují za   nevěrohodný. Asi mají   recht, ale ať si také trhnou   nohou. V porovnání s tím,   co vzniká dnes je toto   poměrně dobré dílko.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.10.2016
Nemám rád filmy, které   musím dávat podruhé, abych   vůbec pochopil o co go. Tady   mi to moc nepomohlo. Byla to   naprosto zbytečná motanice,   proč, a kdo dal po dítěti   pátrat, to mi uniklo, a do   toho blbé hemzy těch dvou   mladých. Na chalupě se nic   nedělo, tam nuda, v případu   zase nesrozumitelnosti.   Nakonec jsem to vzdal a měl   klid. Výjimečně tak trochu   souhlasím s ofic textem   distributora. Prostě celý   film nestál za nic. Hodnotím   do plusu herce ve vedlejších   rolích, a lokace. Boušková   byla naprosto příšerná.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama