reklama
 
ohodnotit

Panter čeká v 17.30

Další název:
Chlapec v bílém svetru; Panter čeká v sedmnáct třicet; Panther Waits at Half Past Five; Der Panther wartet um 17 Uhr 30
Rok:
1971
Délka:
66 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1972

Celkové hodnocení filmu Panter čeká v 17.30

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2012
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2017
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28906minih28906Terč: Prezident USA (1997) 
Executive Target n
minih151316minih151316Nebe peklo Lucie (2017) [TV film] 
n
minih90776minih90776Reportér (2012) 
The Paperboy n
minih75327minih75327Společnice v lásce (2011) 
Nessuno mi può giudicare n
minih18271minih18271Rytíři (1981) 
Knightriders n
minih16552minih16552Poslední leč (1981) 
n
minih69323minih69323Poslední sestup (2000) [TV film] 
Final Ascent n
minih41114minih41114Ty, ty, ty, Moneti! (1996) [TV inscenace] 
Ty, ty, ty, Moneti! n
minih50582minih50582Špioni a biják (2007) 
Watching the Detectives n
minih19011minih19011Slavní jezdci (1965) 
The Glory Guys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (10)
4   - curil
6   - jarda53
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
5   - melakara
7   - Jarda.ftr
6   - Yahis
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575759
Plakátů: 273849
Obsahů a biografií: 139043

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.346/0.309