reklama
 
ohodnotit

Panter čeká v 17.30

Další název:
Chlapec v bílém svetru; Panter čeká v sedmnáct třicet; Panther Waits at Half Past Five; Der Panther wartet um 17 Uhr 30
Rok:
1971
Délka:
66 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1972

Celkové hodnocení filmu Panter čeká v 17.30

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2012
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2017
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7828minih7828Gándhí (1982) 
Gandhi n
minih41127minih41127Smůla (1998) [TV inscenace] 
Smůla n
minih140967minih140967Malý Santa a zázračná sněhová vločka (2013) 
L'apprenti Père Noël et le flocon magique n
minih120984minih120984Hunger Games: Síla Vzdoru 2.část (2015) 
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 n
minih39950minih39950Krvavé stopy (2004) 
Shallow Ground n
minih51060minih51060Dva týdny (2006) 
Two Weeks n
minih125944minih125944Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (2009) [TV film] 
Die Nonne und der Kommissar - Todesengel n
minih15323minih15323Pan máma (1983) 
Mr. Mom n
minih61714minih61714Michael Jackson – Pohled do soukromí (2003) [TV film] 
Living with Michael Jackson: A Tonight Special n
minih28369minih28369Říjnové nebe (1999) 
October Sky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
4   - curil
6   - jarda53
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
5   - melakara
7   - Jarda.ftr
6   - Yahis
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150234
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138100

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.304/0.254