ohodnotit

Panter čeká v 17.30

Další název:
Chlapec v bílém svetru; Panter čeká v sedmnáct třicet; Panther Waits at Half Past Five; Der Panther wartet um 17 Uhr 30
Rok:
1971
Délka:
66 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1972

Celkové hodnocení filmu Panter čeká v 17.30

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2012
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2017
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66471minih66471Člověk nikdy neví (1957) 
Sait-on jamais... n
minih25812minih25812Druhý nejlepší (1993) 
Second Best n
minih48107minih48107Utopím si ho sám (1989) [TV film] 
Utopím si ho sám n
minih10127minih10127Kdyby... (1968) 
If… n
minih46075minih46075Dr. Dolittle 5 (2008) [Video] 
Dr. Dolittle Presents: Million Dollar Mu n
minih12557minih12557Miss Marplová: Kytice voskových květin (1963) 
Murder at the Gallop n
minih4494minih4494Botostroj (1954) 
n
minih80912minih80912Znovu a jinak (2011) 
Young Adult n
minih10061minih10061Každý mladý muž (1965) 
n
minih41369minih41369Poslední výsadek (2005) 
The Last Drop n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (10)
4   - curil
6   - jarda53
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
5   - melakara
7   - Jarda.ftr
6   - Yahis
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie

TV Program

ČT1 - O Popelákovi (1986) [TV inscen...

08:55 - 10:00

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Pohlednice Martina Kratochvíla

09:00 - 09:05

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kouzelná romance (2007)

08:10 - 10:15

52 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - Konečně doma (2015)

08:30 - 10:20

32 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168131
Osobností: 664735
Fotografií: 658868
Plakátů: 316583
Obsahů a biografií: 154886

Poslední komentáře

Mais ne nous délivrez pas du mal...

Mais ne nous délivrez pas du mal
Na můj vkus až příliš   rozvláčné, s místy   zmateným střihem, nicméně   příběh o dvou náctiletých   kamarádkách, které chodí   do katolické více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen...

Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen
Film není určen pro   normálního diváka.   Zobrazení násilí se   spoustou krve a dalších   tělesných tekutin,   explicitní znázornění   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení