reklama
 
ohodnotit

Panter čeká v 17.30

Další název:
Chlapec v bílém svetru; Panter čeká v sedmnáct třicet; Panther Waits at Half Past Five; Der Panther wartet um 17 Uhr 30
Rok:
1971
Délka:
66 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1972

Celkové hodnocení filmu Panter čeká v 17.30

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2012
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2017
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57649minih57649Večer čekejte přítele (1946) 
Un ami viendra ce soir n
minih85401minih85401Kovář z Podlesí (2013) 
Kovář z Podlesí n
minih27808minih27808Zakázaná touha (1998) 
The Proposition n
minih24464minih24464Přiznání (1950) 
Přiznání n
minih144280minih144280Zrcadlení (2015) 
The Looking Glass n
minih44929minih44929Návrat vražedných rajčat (1988) 
Return of the Killer Tomatoes! n
minih12660minih12660Mlčení severu (1986) 
Silence of the North n
minih68039minih68039Znamení trojúhelníku (1966) 
The Trygon Factor n
minih126560minih126560Kouzelný Valentýn (2013) [TV film] 
Be My Valentine n
minih98314minih98314Norský ninja (2010) 
Kommandør Treholt & ninjatroppen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
4   - curil
6   - jarda53
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
5   - melakara
7   - Jarda.ftr
6   - Yahis
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie

TV Program

ČT1 - Tichá bolest (1990)

20:55 - 22:24

69 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

94 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:40

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

21:35 - 22:55

29 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627637
Fotografií: 565754
Plakátů: 268308
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.323/0.285