Zari
ohodnotit

Pánská jízda

Bachelor Party

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
102 minut
„Komedie o tom, jak různé jsou představy pánů o rozloučení se se svobodou.“
Popis / Obsah / Info k filmu Pánská jízda
Čtyři muži ochotně svolí k tomu, aby je půvabná studentka sociologie využila jako pokusné králíky pro svou doktorskou práci, která má mnohoslibný název "Nesvobodné sexuální chování amerických mužů ve velkoměstech". Podařená parodie na americké statistiky o sexuálním chování populace.


Popis / Obsah / Info k filmu Pánská jízda
Komedie USA (1984). Chudý řidič autobusu Rick si má brát Debbii z bohaté rodiny. Jeho přátelé mu uspořádají večírek. Ale jeho nastávající žena se rozhodne, že by ho měla mít pod kontrolou, a v převlečení se na oslavu vypraví také. (102 min)

Řidič školního autobusu Rick Tom Hanks má před svatbou s půvabnou prodavačkou Debbie. Jak se sluší a patří, spolu s kamarády chystá večírek, aby oslavil své loučení se svobodou. Potíž je v tom, že Thompsonovům, Debbiiným rodičům, se prostořeký Rick pranic nelíbí. Dávají přednost uhlazenému panákovi Coleovi, kterého pan Thompson pověří, aby si Debbie získal a rozmluvil jí svatbu s Rickem. Pomstychtivý Cole se rozhodne, že Ricka znemožní... Když Gary, jeden z Rickových kamarádů, sežene na večírek lehké dívky – které tam pochopitelně nemohou chybět – podplatí Cole pasáka a nechá je poslat přímo do snobského domu Thompsonových, kde se pořádá dámský dýchánek pro přítelkyně nevěsty. Přítomné dámy jsou pochopitelně v šoku… Rick s kamarády si mezitím chce v hotelovém pokoji pustit pornofilm, všechny lechtivé scény ale byly vystříhány. Navíc se nemohou dočkat dívek, a proto vyšlou Garyho znovu ven .....


Popis / Obsah / Info k filmu Pánská jízda
Tom Hanks se zítra žení a tak je jen pochopitelné, že si chce ještě naposledy užít… Ve filmu najdete sex, drogy i rockenroll - takže si nenechte tuhle bláznivou komedii rozhodně ujít.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:30 - 00:20

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Čas zabíjet (1996)

22:10 - 00:35

105 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

25 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

10 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lamberto Maggiorani

Maggiorani Lamberto

Naposled navštívené:
Lamberto Maggiorani

Maggiorani Lamberto