reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Paní z neděle

La Donna Della Domenica

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
105 minut
„Starý zpustlý architekt, který se pravidelně bavil obscénními gesty vůči ženám, se stal obětí vraždy.“

Celkové hodnocení filmu Paní z neděle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.10.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2014
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.12.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2010
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41725minih41725Krvavý trůn (1957) 
Kumonosu jô n
minih70765minih70765Žlutý kvítek (1981) [TV film] 
n
minih17641minih17641Querelle (1982) 
Querelle n
minih18679minih18679Sestřičky (1983) 
Sestřičky n
minih45513minih45513Nomád (2005) 
Nomad n
minih52364minih52364Dunaparti randevú (1936) 
Dunaparti randevú n
minih47382minih47382Zákon starého muže (1976) [TV inscenace] 
Zákon starého muže n
minih51179minih51179Mladé letá (1958) 
Годы молодые n
minih15967minih15967Plyšový medvídek (1994) 
L'ours en peluche n
minih8004minih8004Gung Ho (1986) 
Gung Ho n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Čekání na úsvit (1994) [TV film]

 Čekání na úsvit (1994) [TV film]
Čekání na úsvit n
A che punto è la notte
Žánr: krimi
Země: Itálie
Režie: Nanni Loy

(pokračování)

Hodnocení filmu

78.9 %
8   - cicis
7   - clara.bow
6   - hvezdyn
8   - melakara
9   - Henry2222
8   - Johnny1
8   - tvo
8   - DIAWARA
9   - aniiicka

TV Program

ČT1 - Svět pod hlavou (2016) [TV min...

20:00 - 21:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa: 1. světová válka

20:00 - 21:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526762
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130362

Poslední komentáře

Kód Enigmy (2014)

Mimoni nejsou blbci

Kód Enigmy
Moc děkuji. Už to   nezachráním, už mi bylo 26   let, ale aspoň mne maminka   civilizovala. Kdyby ne, třeba   bych dopadl podobně jako pan   více >

Autor: Ficklip | Hodnocení: 10 / 10

Kód Enigmy (2014)

Cizí peří

Kód Enigmy
Další z téměř nekonečné   řady snímku které se   tváří seriozně ale mají   spíš propagandistický úkol   jak "narovnat" dějiny či   zásluhy v více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Tož co Bolku? Jak Tě   ohodnotit? Chvílemi jsem se   bavil, ale chvílemi mi to   připadlo idiotské. Ale toho   smíchu tam zase tolik nebylo,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Jindra Patočka z Městského   úřadu jde vyřizovat   nahromaděné problémy   starého domu, zde jej uvede   Hugo - poslední hejkal v   Čechách, ten více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.348/0.326