Zari
ohodnotit

Pandemie / V zajetí ptačí chřipky

Pandemic

Další název:
Epidemie / V zajatí vtáčej chrípky (SK) / Pandémia
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
180 minut, 2x90 min
„Drama na palubě letadla, které ovládl záhadný virus.“
Popis / Obsah / Info k filmu Pandemie / V zajetí ptačí chřipky
Mladý surfař Kyle Searles opouští přátele a australské pobřeží, aby stihl letadlo do Los Angeles. Ještě před nástupem však začne kašlat a během letu podlehne záhadnému onemocnění. Doktorka Kayla Martinová nařídí odklonit letadlo z pravidelné linky a všechny cestující umístit do karantény.

Náročnou situaci ještě víc zkomplikuje agent FBI Troy Whitlock, který má za úkol převzít vězně, který je rovněž na palubě, a starosta Dellasandro, jenž jechce v žádném případě ohrozit své politické postavení. Nejdůležitější je však zabránit vypuknutí vražedné epidemie. Jenže první cestující už začínají umírat...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pandemie / V zajetí ptačí chřipky
Akční thriller s katastrofickým nádechem natočil známý televizní režisér Armand Mastroianni. Snímek je obsazen několika populárnímu herci a to z něho činí lehký nadprůměr podobných TV minisérií.

Do letadla mířícího z Austrálie do Los Angeles nastoupí mladík Ames Smith, který je nakažen chřipkovým virem. Během letu začne chorobně kašlat a zemře. Zatím v nemocnici doktorka Martinová (Tiffani Thiessenová) zjišťuje neznámý virus, který napadá plíce a rozkládá buňky. Je již patnáct mrtvých a nákaza se šíří dál, všichni začínají pokašlávat. Martinová odhaluje nový druh zmutovaného viru, který je horší než ptačí chřipka. Ames Smith podle příznaků zemřel na stejnou nemoc. Doktorka žádá o odklonění transkontinentálního letu a pokračuje ve snaze nalezení potřebného léku. Situaci komplikuje agent FBI Whitlock (Vincent Spano), který má na palubě letadla vězně, kterého má na letišti převzít, stejně jako samolibý starosta Alessandro (Eric Roberts), kterému jde o politickou moc. Na zemi je již 71 mrtvých a začínají umírat lidé i na palubě letadla. Podaří se zabránit katastrofě?


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

161 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

08:30 - 09:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:25 - 08:50

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Reklama