reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pan Johnson

Mister Johnson

Další název:
Mr. Johsnon
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
97 minut
„Střet kultur v britské koloniální Nigérii“

Celkové hodnocení filmu Pan Johnson

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2010
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2010
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55657minih55657Divoký měsíc (2000) [TV seriál] 
Luna salvaje n
minih57240minih57240Duch Vánoc (1984) [TV film] 
A Christmas Carol n
minih26823minih26823Barevná revue (1969) [TV film] 
n
minih44222minih44222Medvěd a já (2000) 
Bear with Me n
minih44467minih44467Svatba na bitevním poli (2008) 
Svatba na bitevním poli n
minih27900minih27900Bláznivá runway (1999) 
Pushing Tin n
minih15294minih15294Palčivé tajemství (1933) 
Brennendes Geheimnis n
minih3610minih3610Barkleys of Broadway (1949) 
The Barkleys of Broadway n
minih101284minih101284Mike a Molly (2010) [TV seriál] 
Mike & Molly n
minih24631minih24631Přijela k nám pouť (1973) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
6   - curil
2   - Prasoid
5   - Agostino
6   - oulisna
6   - Minnie
6   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253978
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.472/0.452