Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu P.Ě.S.T.

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2014
Tento snímek je vhodný pro   zajímavost porovnat s   československými snímky z   50. let. Mají jedno   společné: Boj proti   vykořisťování dělníků,   stávky a policejní zásahy s   ostrou střelbou. Tento je   však ze strany amerických   dělníků. Vznik odborů a   jejich vliv. Příběh je   takovým životopisem jednoho   takového dělníka, který do   odborů vstoupil, vedl je a   kam až ho to dovedlo.   Sylvester Stalone měl slávu   pořád ještě před sebou,   takže úspěch filmu vlivem   jeho jména byl stále   nemyslitelný. Vznikl v době,   kdy práva dělníků nebyli   zrovna na programu dne, takže   se vlastně stal takovým   politickým protestem, což   znamená, že nenadchl   především podnikatelskou   sféru. Neřekl bych, že je   natočen špatně, nudně, či   nesystematicky. Ba právě   naopak, poukázány tu jsou   běžné věci, které každý   pracující člověk zná.   Vznikl však asi v nevhodné   době, a tak proto dopadl jak   dopadl. Sly tu rozhodně   předvedl úctyhodný herecký   výkon, který nelze nechat   bez povšimnutí. A řekl   bych, že příběh jako   takový zase ani tolik   nezestárnul.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2014
Tenhle film se odehrává sice   v zajimavém prostředí se   Slyem v hlavní roli, ale   filmové zpracování vám   dodá dojem nudy, která se   nikterak nepřekoná. Snímek   postrádá hudební doprovod,   zajímavé scény a vlastně   by potřeboval o špetku   zajímavější postavy, krom   Slye, který se mi v roli   Johnyho Kovaka líbil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - První kontakt - Setkání s mimo...

17:30 - 18:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

9 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bruce McRae

McRae Bruce

Aaron Drane

Drane Aaron

Naposled navštívené:
Bruce McRae

McRae Bruce

Aaron Drane

Drane Aaron