reklama
 
ohodnotit

Ozbrojení a nebezpeční

Armed & Dangerous

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Ozbrojení a nebezpeční

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2016
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
movie-freak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2013
Radous11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2013
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2011
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2017
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.5.2017
RaSTaMaN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2008
Mano855
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2008
Brutek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2008
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57351minih57351Dům U Zlatého úsvitu (2009) [TV film] 
Dům U Zlatého úsvitu n
minih14949minih14949Olympiáda 40 (1980) 
Olimpiada 40 n
minih40000minih40000Policajtem proti své vůli (2005) 
The Man n
minih59192minih59192Vítejte u Ch'tisů (2008) 
Bienvenue chez les Ch'tis n
minih18653minih18653Senzační svět (1992) 
Cool World n
minih10215minih10215Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení (1995) 
Kickboxer 5: The Redemption n
minih18669minih18669Sestra v akci 2 (1993) 
Sister Act 2: Back in the Habit n
minih63539minih63539Svatý Augustin (2009) [TV minisérie] 
Sant'Agostino n
minih133571minih133571Grizzly zabiják (2014) 
Into the Grizzly Maze n
minih71471minih71471Tyranosaurus (2010) 
Tyrannosaur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
8   - curil
7   - RM
8   - AGAMEMNON
4   - catamount
7   - Kycky
10 - kubik-duli
6   - movie-frea
8   - oulisna
8   - Radous11
7   - rosta12
6   - Stallone56
8   - flogger
10 - bolzanos
2   - tylda
10 - RaSTaMaN
7   - Mano855
6   - Brutek
7   - Jarda30
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.502/0.462