reklama
 
ohodnotit

Otec vojáka

Jariskatsis mama

Další název:
Отец солдата; Otěc soldata
Žánr:
Země:
Rok:
1964
Délka:
83 minut
„Dramatická cesta otce, který hledá syna.“

Celkové hodnocení filmu Otec vojáka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.7% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.3.2018
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.12.2012
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.12.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2005
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2015
msv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih155865minih155865Ellen (2016) 
Ellen n
minih52641minih52641Hry bez hranic (1965) [TV seriál] 
Jeux sans frontieres n
minih19563minih19563Stalag 17 (1953) 
Stalag 17 n
minih4767minih4767Buffy - zabíječka upírů (1992) 
Buffy the Vampire Slayer n
minih47242minih47242Podzimní cesta (2005) 
The Thing About My Folks n
minih7947minih7947Gorily v mlze (1988) 
Gorillas in the Mist n
minih42537minih42537Stíny minulosti (2006) [Video] 
Shadow Man n
minih63459minih63459Ty, já a tvůj manžel (1968) 
Straziami, ma di baci saziami n
minih133595minih133595Prega il morto e ammazza il vivo (1971) 
Prega il morto e ammazza il vivo n
minih3024minih3024Také andělé jedí fazole (1973) 
Anche gli angeli mangiano fagioli n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.7 % (13)
4   - curil
8   - Erkul
9   - Edward52
6   - Hugin
9   - melakara
9   - Nasudr
4   - Andrejevna
9   - lejtenant
9   - soptik
9   - Area
8   - tvo
9   - d.svatava
8   - msv
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.275/0.231