ohodnotit

Otec, matka, služka a já

Papa, maman, la bonne et moi

Žánr:
Země:
Rok:
1954
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Otec, matka, služka a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2004
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2016
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2010
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.9.2015
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28967minih28967Ďábelská hra (1999) 
Jawbreaker n
minih24809minih24809Volejte Martina (1965) 
Volejte Martina n
minih62275minih62275Captain America: První Avenger (2011) 
Captain America: The First Avenger n
minih32613minih32613Den, kdy nevyšlo slunce (2001) [TV film] 
Den, kdy nevyšlo slunce n
minih25282minih25282Alf versus U.S. Army (1996) [TV film] 
Project: ALF n
minih19620minih19620Mis Ston (1958) 
Mis Ston (MK) n
minih34779minih34779Bolek a Lolek na Divokém západě (1986) 
Bolek i Lolek na dzikim zachodzie n
minih101996minih101996Rasputin (2011) [TV film] 
Raspoutine n
minih27992minih27992Drama na lovu (1978) 
Moj laskovyj i něžnyj zver n
minih37157minih37157Zloději z Harvardu (2002) 
Stealing Harvard n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (8)
7   - curil
8   - melakara
7   - lebowski
8   - biokys
9   - phorsky1
7   - antoninses
10 - mary.charl
8   - ali.alicka

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Zeměpis světa: Štítové sopky

18:55 - 19:15

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153400
Osobností: 638033
Fotografií: 583938
Plakátů: 277302
Obsahů a biografií: 140664

Poslední komentáře

Sicario 2: Soldado (2018)

Ano-ale s vyhradami...

Sicario 2: Soldado
Pokracovanie prekvapujuceho   hitu z r.2015,v ktorom   excelovala dvojica Del   Toro-Brolin ma trhliny.Scenar   je chaoticky a je velmi tazke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

The Domestics (2018)

The Domestics
Docela ucházející post-apo,   thriller který má sice   pomalejší rychlost, ale   sympatickou ústřední   dvojci, také masky i triky   ujdou. více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Tři muži ve člunu (1956)

50. léta měla své kouzlo

Tři muži ve člunu
A tak jeden z kladů této   nepříliš povedené adaptace   je pokus o zachycení reálií   a doby "staré dobré Anglie"   konce 19. století. Druhým   více >

Autor: falm | Hodnocení: 5 / 10

Zámecká zrůda (1995)

Zámecká zrůda
Místy až nechtěně komický   horor. Zrůda měla opravdu   zrůdnou masku (ze strany   maskérů), herecké výkony   stály za prd. Snad jediný,   kdo tam uměl hrát, byl   Combs.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Záhada Blair Witch (1999)

Záhada Blair Witch
Poprvé jsem film viděl asi v   jedenácti letech a   samozřejmě jsem tomu   věřil. Postupem času jsem   však zjistil, jak to bylo.   Každopádně je to první   film svého druhu a řekl bych   dost povedený.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.321/0.288