reklama
 
ohodnotit

Otec, matka, služka a já

Papa, maman, la bonne et moi

Žánr:
Země:
Rok:
1954
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Otec, matka, služka a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2004
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2016
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2010
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.9.2015
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih81133minih81133Aréna (2011) [Video] 
Arena n
minih25290minih25290Akta X 10: Emily (1998) [Video] 
The X Files : File 10 - Emily n
minih14798minih14798Odvážná slečna (1969) 
Odvážná slečna n
minih40497minih40497Restart (2005) 
n
minih11404minih11404Lev v zimě (1968) 
The Lion in Winter n
minih142532minih142532Tvoje tvář má známý hlas (2016) [TV pořad] 
Tvoje tvář má známý hlas n
minih108908minih108908Gemidos de placer (1983) 
Gemidos de placer n
minih41723minih41723Za plotem (2006) 
Over the Hedge n
minih43186minih43186Černé Vánoce (2006) 
Black Christmas n
minih70452minih70452Skyfall (2012) 
Skyfall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (8)
7   - curil
8   - melakara
7   - lebowski
8   - biokys
9   - phorsky1
7   - antoninses
10 - mary.charl
8   - ali.alicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.34/0.295