reklama
 
ohodnotit

Oscar a Lucinda

Oscar and Lucinda

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
132 minut

Celkové hodnocení filmu Oscar a Lucinda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.8.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2009
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2006
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39787minih39787Překročit všechna pravidla (2004) 
Breakin´ All the Rules n
minih104008minih104008Oči starého kostelníka (2012) 
Oči starého kostelníka n
minih64563minih64563Zombie Apokalypsa (2009) 
La horde n
minih68978minih68978Bouře (2009/2) 
De storm n
minih2587minih2587Africké dobrodružství (1968) 
Riusciranno i nostri eroi a ritrovare l'amico misteriosamente scomparso in Africa? n
minih10049minih10049Kavárna na hlavní třídě (1953) 
n
minih42942minih42942Hospodu vám nedáme (2006) 
Irish Jam n
minih11784minih11784MÁG. (1987) 
MÁG. n
minih50948minih50948V sobotu večer, v neděli ráno (1961) 
Saturday Night and Sunday Morning n
minih31112minih31112Král posledních dní (1993) [TV minisérie] 
König der letzten Tage n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
6   - curil
3   - M.A.G.
7   - Lienocka22
7   - Charlie35
7   - xebece
6   - rockwoman
8   - Zdenek13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150168
Osobností: 632930
Fotografií: 573513
Plakátů: 272299
Obsahů a biografií: 138085

Poslední komentáře

Smallfoot (2018)

Smallfoot
Yeti je přesvědčena, že   nepolapitelné bytosti známé   jako "lidé" skutečně   existují.

premiera v kinech srpen /   sept. 2018

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.46/0.409