';
Vážení přátelé, v současné době se díky aktualizaci a úpravě systému setkáváme s krátkodobými výpadky, které odstraňujeme v co možná nejkratší době. Omlouváme se, zachovejte nám přízeň, těšíme se na vás!
ohodnotit

Orli nad Londýnem

La battaglia d'Inghilterra

Další název:
Eagles Over London
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Orli nad Londýnem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2020
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2018
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.5.2020
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2006
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2012
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21246minih21246Tramvaj do stanice Touha (1951) 
A Streetcar Named Desire n
minih110430minih110430Lovci slonoviny (1990) [TV film] 
Ivory Hunters n
minih116493minih116493Muž na míru (2013) 
A Case of You n
minih21255minih21255Transkontinentální expres (1979) [TV film] 
Disaster on the Coastliner n
minih112422minih112422Zapadákov (1970) 
Wake in Fright n
minih17428minih17428Příliš vzdálený most (1977) 
A Bridge Too Far n
minih27184minih27184Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 
La Moutarde me monte au nez n
minih13263minih13263Mí drazí Američané (1996) 
My Fellow Americans n
minih58330minih58330Muka neviňátek (1972) 
Non si sevizia un paperino n
minih61551minih61551Dva gladiátoři (1964) 
I due gladiatori n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (8)
7   - AGAMEMNON
5   - Manučao
6   - wrangler
9   - vo.truhlas
7   - sluníčko
8   - ceskytulak
8   - strelec51
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:15 - 17:00

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Legenda o ztraceném (1957)

16:00 - 17:45

48 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

73 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

15:50 - 16:50

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Nikdo (2021)

Nikdo
Film je přesně to, co jsem   čekala. Jen při   závěrečné střílečce   jsem měla dojem, že těch   Rusů je tam nejméně 3x   tolik, než jich více >

Autor: peginka | Hodnocení: 7 / 10

Písnička na kterou nezapomenu (1...

Telegram

Písnička na kterou nezapomenu
To je snad první případ,   kdy mě Vladimír Menšík   pěkně lezl na nervy. Jeho   bodrá postava, které   všechno ví a každýho   poučuje mě fakt více >

Autor: topipig | Hodnocení: 4 / 10

Mrchožrouti (1984)

Mrchožrouti
Pravděpodobně nejméně   sympatická Belmondova   postava. Cynický legionář   bez skrupulí nemá strach ze   smrti a neplýtvá city, zato   umí více >

Autor: beneva | Hodnocení: 6 / 10

Němý Bobeš aneb český Tarzan (19...

Němý Bobeš aneb český Tarzan
Z mého pohledu velkého   fanouška Divadla Járy   Cimrmana a celého fenoménu   Cimrman je tohle jeden z   nejlepších kousků ze série   pořízené v roce 1997. K   dokonalosti tu chybí opravdu   jen maličko.

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Horko jako v červnu (1964)

Horko jako v červnu
Film byl natočen téměř   před 60 lety a má se   odehrávat v Praze, nevím   jestli autoři byli někdy v   Praze, kde jezdí MHD italské   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení