Cerven
ohodnotit

Opravdoví muži

Real Men

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
82 minut
„Boj CIA a KGB znovu rozhoduje o osud světa...“
Popis / Obsah / Info k filmu Opravdoví muži
Když frajer ze CIA (James Belushi) přijme útlocitného pojišťováka (John Ritter) na misi, jež má zachránit svět, oba díky mnoha komickým situacím přijdou na to, kolik hrdinství a citu je potřeba, aby byli opravdovými muži.

Zdroj: AMC Networks International


Popis / Obsah / Info k filmu Opravdoví muži
Bob Wilson, pracovník bezpečnostních služeb státu je společně s agentem CIA Nickem Pirandellem pověčen pátráním po pachatelích vraždy - nepřátelích vlády. Během pětidenní akce, která má charakter té nejutajovanější mise, splní úkol - zachrání svět před nebezpečnými vrahy. Při plnění svého poslání se dostávají do nelehkých situací a musejí se vzájemně podporovat.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Popis / Obsah / Info k filmu Opravdoví muži
CIA a KGB znovu bojují o osud světa. Návštěvníci z kosmu se rozhodnou obyvatelům planety Země něco věnovat. Zpravodajské služby musejí získat plánek s místem schůzky a agent Pirandello připraví na setkání s mimozemšťany průměrného Američana Boba Wilsona. Vzbudí v něm takovou sebedůvěru, že si Wilson při setkání s obyvateli jiných světů vybere správně. Máte-li rádi napětí nebo parodie, nebo popřípadě obojí, je tento film a James Belushi v jeho hlavní roli opravdu tím pravým.
Cinema 1992/8/42

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama