Zari
ohodnotit

Oneechanbara: The Movie

Další název:
Chanbara Beauty, Chanbara Beauty: The Movie, OneChanbara, Onechanbara - Zombie Bikini Squad, Oneechanbara
Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
80 minut

Komentáře k filmu Oneechanbara: The Movie

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Hugin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.5.2012
Za určitých okolností to   mohl být alespoň   podprůměrný akční   zombie-horor zaměřený na   diváky s fetišistickou   úchylkou. Konec však celý   „film“ poslal do kategorie   odpad. Bikiny, školní   uniformy, střelné zbraně   bez potřeby dobíjení,   nemrtví, většinou v   jakýchsi pláštěnkách (asi   cool zombi uniforma), křehké   dívky likvidující   nepřátele po stovkách,   kouzelné meče a   neuvěřitelné množství   klišé. To vše zrovna   nemusím. Konzolovka jak   vyšitá. Někteří zombíci   se chovali a chodili jak   dementi, jiní byli zase tak   rychlí, že by je i Bolt   považoval za těžké   soupeře. Jeden nesmysl za   druhým, jako ostatně ve   většině hororů. Do očí   bijící bylo amatérské   zpracování, kdy např.   „krev“, jakože   vystříknutá na objektiv   kamery, byla odstraněna až   po několika dalších   záběrech atd. Navíc se to   bere všechno strašně   vážně, bez sebemenší   špetky humoru. Ono hlavně   asi šlo o ty bikiny, kalhotky   a krev.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.2.2014
No jo, no, krev dělaná na PC   asi kvalitu filmu nevylepší.   I když v tomto případě lze   o kvalitě hovořit jen s   velikou nadsázkou. Sem tam   souboj, sem tam zombie,   jejichž masky jsou ubohé.   Hodně nudný film.   201208128820/8509

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama