reklama
 
ohodnotit

On je má dívka

He's My Girl

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu On je má dívka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.8.2009
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.8.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
supermil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37514minih37514Zkrocená hora (2005) 
Brokeback Mountain n
minih61565minih61565Kumpáni smrti (1961) 
The Deadly Companions n
minih25272minih25272Kundun - život dalajlamy (1997) 
Kundun n
minih31999minih31999Naděje umírá poslední (1989) 
Chances Are n
minih43101minih43101Resident Evil: Zánik (2007) 
Resident Evil: Extinction n
minih27721minih27721Pod povrchem (2000) 
What Lies Beneath n
minih55234minih55234Holky z fildy (2009) [Mini DV CAM] 
n
minih32870minih32870Rukojmí (2001) [TV film] 
The Tracker n
minih29480minih29480Téměř dokonalý zločin (2000) 
The Gift n
minih11665minih11665Luční harfa (1995) 
The Grass Harp n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Anything for Love (1993) [Video]

 Anything for Love (1993) [Video]
Anything for Love n
 
Žánr: komedie
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Michael Keusch

(pokračování)

Hodnocení filmu

75.7 %
3   - M.A.G.
5   - netopir55
8   - satyr
10 - oulisna
9   - rosta12
8   - Zdenek13
10 - supermil
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142368
Osobností: 609556
Fotografií: 531429
Plakátů: 255502
Obsahů a biografií: 130953

Poslední komentáře

6. den (2000)

6. den
5. července 1996 byla   naklonována ovce pojmenována   jako Dolly, která byla   prvním savcem úspěšně   naklonovaným ze somatické   buňky více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Victor Frankenstein (2015)

Victor Frankenstein
Podobných filmů o   legendární postavě bylo   natočena už mnoho. U mě   vždy bude stát na prvním   místě film s Borisem   Karloffem v roli více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Lichožrouti (2016)

Lichožrouti
Pro mě velice roztomilý   film. Animovaná parodie na   gangsterské filmy je   originální. Co mě nejvíce   překvapilo, je prostředí   Prahy, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Slunce života (2016)

Slunce života
Komediální drama to možná   bylo v prvních dvou   třetinách filmu. Sympatický   Kostis, takový malý   medvídek, je víceméně v   životě více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Xi you ji 2 (1999) [TV seriál]

Xi you ji 2
Tento čínský seriál z let   1999-2000 je druhou řadou   25-dílného seriálu Opičí   král z roku 1986, který   začátkem 90. let promítla i   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.292/3.198