reklama
 
ohodnotit

On je má dívka

He's My Girl

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu On je má dívka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.8.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2011
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.8.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
supermil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50604minih50604Sága rodu Forsytů (1967) [TV seriál] 
The Forsyte Saga n
minih69893minih69893Tučňáci z Madagaskaru (2008) [TV seriál] 
The Penguins of Madagascar n
minih11263minih11263Legenda o Mulan (1998) 
Mulan n
minih59053minih59053Epizody války 11 - Bitva o Midway (2002) [Video] 
n
minih24754minih24754Tři chlapi na cestách (1973) 
Tři chlapi na cestách n
minih53310minih53310Bleach (2004) [TV seriál] 
Bleach n
minih18565minih18565Sedm hladových (1988) 
Sedm hladových n
minih55153minih55153Galaxy High School (1986) [TV seriál] 
Galaxy High School n
minih56051minih56051Bitva na Baltu (1987) 
Moonzund n
minih59975minih59975Hangár 18 (1980) 
Hangar 18 n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Anything for Love (1993) [Video]

 Anything for Love (1993) [Video]
Anything for Love n
 
Žánr: komedie
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Michael Keusch

(pokračování)

Hodnocení filmu

75.7 %
3   - M.A.G.
8   - satyr
5   - netopir55
10 - oulisna
9   - rosta12
8   - Zdenek13
10 - supermil
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144945
Osobností: 617121
Fotografií: 542239
Plakátů: 259463
Obsahů a biografií: 132754

Poslední komentáře

Zuzana je zase sama doma (1961) ...

Zuzana je zase sama doma
Jiří Suchý, Jiří Šlitr,   ansámbl divadla Semafor a   písničkové hity své doby.   Dnes hudební evergreen   bohužel už jen pro starší   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Co se z nás stalo (2015) [DCP]

Co se z nás stalo
Tak už i Dánsko přispělo   do ranku "zombie" tématiky a   jejich horor / thriller   můžeme vidět. Jak to   dopadlo? Tak určitě slušně   ukázané více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Hotel Problemski (2015)

Hotel Problemski
Film mě nijak zvlášť   neoslovil, nemůžu napsat   vůbec. Určitě bych film ale   nezařadil mezi komedie.   Problematika uprchlíků je   všeobecně více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Hiev up (1978)

Hiev up
Film jsem viděl v rove 1985   na DDR Drážďany, což se   chytalo na víčko od konzervy   za oknem a dvoulinku. Už   tenkrát mi neseděl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

Seriál Ohnivé kuře.

Ohnivý kuře
Seriál byl lidsky hezký asi   do konce května. Nyní se z   něho stává komediální   laciná fraška s naivními   problémy v dějích dalších   dílů.

Autor: libka

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.35/0.314