reklama
 
ohodnotit

On je má dívka

He's My Girl

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu On je má dívka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.8.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2011
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.8.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2009
supermil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27677minih27677Strach a hnus v Las Vegas (1998) 
Fear and Loathing in Las Vegas n
minih29957minih29957Charlie (1991) 
Charlie n
minih37422minih37422Dostaveníčko s pražskými strašidly (1977) [TV pořad] 
n
minih47948minih47948Celesta ve městě (2004) [TV film] 
Celeste in the City n
minih40810minih40810Na bezejmeném vrchu (2004) 
Na bezymjannoj vysote n
minih99941minih99941Kouzelníci (2013) 
The Incredible Burt Wonderstone n
minih19247minih19247Smrtonosná past (1988) 
Die Hard n
minih40776minih40776Kauza CIA (2006) 
The Good Shepherd n
minih47952minih47952Ďáblovo dítě (2008) 
Babysitter Wanted n
minih58694minih58694Queen: Greatest Video Hits 2 (2003) [DVD] 
Queen: Greatest Video Hits 2 n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Anything for Love (1993) [Video]

 Anything for Love (1993) [Video]
Anything for Love n
 
Žánr: komedie
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Michael Keusch

(pokračování)

Hodnocení filmu

75.7 %
3   - M.A.G.
8   - satyr
5   - netopir55
10 - oulisna
9   - rosta12
8   - Zdenek13
10 - supermil

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

23:30 - 00:20

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Tři sezóny v pekle (2008)

22:40 - 00:35

98 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Neznámý (2011)

22:20 - 00:35

118 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Bílá horečka (2013)

22:40 - 00:45

98 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147139
Osobností: 623861
Fotografií: 556641
Plakátů: 264358
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

O koních a lidech (2013) [DVD ki...

O koních a lidech
Plně se podepisuji pod   komentář Hugina, který   trefně film zhodnotil.   Nezávisle na jeho názoru mě   při sledování příběhu   napadlo stejné více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

La moglie vergine (1975)

La moglie vergine
Další z průměrných   komedií italské lechtivé   vlny ze sedmdesátých let, ve   které exceluje Renzo   Montagnani a Edwige Fenech.   Zejména více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.369/0.333