reklama
 
ohodnotit

Ohnivé inferno

Inferno

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Ohnivé inferno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.6.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2013
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2008
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2013
tomy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28210minih28210Astronautova žena (1999) 
The Astronaut's Wife n
minih58864minih58864Divoká Australasie (2009) [DVD] 
Wild Australasia n
minih31219minih31219100 pušek (1969) 
100 Rifles n
minih10035minih10035Kateřina a její děti (1970) 
Kateřina a její děti n
minih86178minih86178Království lesních strážců (2013) 
Epic n
minih46644minih46644Bratz - Pyžamová párty (2006) 
Bratz Sleepover Adventure n
minih19513minih19513Spravedlnost (2006) [TV seriál] 
Justice n
minih71681minih71681Svatební obřad (2010) 
Ceremony n
minih39054minih39054Návnada (2004) 
Decoys n
minih38825minih38825Nejcennější co mám (1976) 
Docteur Françoise Gailland n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56 %
1   - martin.stu
4   - R.RICKIE
6   - satyr
7   - Kycky
8   - oulisna
6   - Dex
6   - rosta12
7   - dep
6   - Stallone56
5   - tomy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146739
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.732/0.669